Confetti Soap #83 PART ONE + kattenbonus!

Welkom bij de eerste helft van de Confetti Soap van vandaag. Jaja, vandaag hebben we een echte cliff hanger mídden in de week want… Vanaf donderdag gingen Tom en ik op mini vakantie naar festival Into the Great Wide Open op Vlieland! Vanmiddag komen we terug en aan het begin van de avond kun je dus het tweede deel van de Confetti Soap verwachten vol zonnige, muzikale blije strandplaatjes (hoop ik)…

jacket potato pub quiz

Maandag is eigenlijk elke week weer een hele saaie dag in de Confetti Soap. Er gebeurt niet vaak iets spannends (en dat vind ik eigenlijk ook wel fijn, lekker rustig de week beginnen). Ik maakte de zondag ervoor een enorme pan stoofvlees waar we de halve week van konden eten. Maandag was dat in combinatie met een gepofte aardappel. Njom. ’s Avonds deden we mee met een pubquiz en… We hebben gewonnen! Mijn bijdrage is niet gigantisch groot tijdens zo’n avond, maar er zijn dankzij mij wel een paar bonuspunten verdiend (alle film / sprookjes / dierenvragen weet ik meestal wel) (verder weet ik niks).

mo buiten mo buiten 2 sushi bowl to do list nagellak bloemen Groningen

Dinsdag ging ik ’s ochtends met Mo een stukje wandelen (hij was daarvoor TWEE WEKEN weggeweest, een nieuw record). We waren nog maar net het park ingelopen en hij sprong al de struikjes in… En kwam eruit gelopen met een muis in zijn bek. Wat ook verklaart waarom hij rustig een paar weken niet thuiskomt, hij vangt zijn eigen kostje wel bij elkaar…

’s Middags at ik voor lunch een zelfbedachte gezonde ‘sushi bowl’ met zilvervliesrijst, quinoa, sojabonen, sesamzaadjes en zoutarme sojasaus. Lekker en met veel vezeltjes. Ook bedacht ik de ultieme cupcake (wat minder gezond) voor een advertorial die binnenkort online komt en lakte ik AL mijn nagels in dezelfde kleur.

Dinsdagavond liep ik naar mijn yoga les waarvan ik dácht dat die weer was begonnen, maar ik had me vergist, dat is pas deze week… En dus ging ik thee drinken bij mijn yoga vriendjes. Ook leuk. En ik had wel een mooi stukje gewandeld.

cappuccino pins plakband rietjes olga bloemen kat slaapmasker olga patat ijs olga

Woensdagochtend moesten we vroeg op voor een afspraak bij de tandarts (de horror). En helaas pindakaas, ze heeft bij mij een gaatje gesignaleerd. Die was gelukkig niet het resultaat van slecht poets-gedrag, maar zat op een moeilijk bereikbaar plekje. Dus over een maandje mag ik weer, snif…

Een blogbezoekster attendeerde me op de unicorn pin die ze bij H&M had zien hangen. Ik ging een kijkje nemen en vond ‘m heel leuk, maar ik heb ‘m toch maar laten hangen. Ik heb al een paar hele leuke andere speldjes thuis. Ook hadden ze bij H&M een hele toffe unicorn plakbandrolhouder. Kitch heaven! Maar wederom had ik die níét nodig. Ik nam wel een haarbandje met bloemetjes mee want die zoek ik al een tijdje. Én een slaapmasker in de vorm van een kattenhoofd, hihi. Ik wil al een tijdje zo’n masker proberen om wat makkelijker in slaap te komen en ga hem uitvoerig testen…

’s Avonds kwam Tom thuis met geweldig nieuws: hij heeft een nieuwe zzp klus voor vier maanden binnengesleept! O ik ben zo trots op die jongen hè? Ouwe #boyboss. Maar wat zijn nieuwe klus extra interessant maakt, is dat het in Utrecht is… Hoe we dat gaan aanpakken, dat weten we nog niet helemaal, hahaha. We hebben het gevierd met de lekkerste frietjes op aarde (jullie mogen raden waar we die hebben gegeten) en een ijsje.

KATTENBONUS!

mo op de bank mo woonkamer Mo trapje mo cute 2 Tetkees cute `tetkees sleepy tetkees staart Tetkees gordijn 2 Tetkees tuinbankje

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook?
Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

  1. Linda

    Wat fijn dat Tom een klus voor vier maanden heeft binnen gehaald, dat is echt super. Wat een leuk foto’s zijn het weer, krijg altijd trek als ik jouw foto’s van eten zie :-). Oh wat fijn dat Mo weer thuis is en wat een giller dat hij gelijk liet zien dat hij zich goed kan redden buiten ;-). De kattenbnus is zo leuk, wat zijn ze toch fotogeniek….dat staartje onder het gordijn uit…..de foto’s van Mo op het krukje vind ik zo leuk, die mooie felle ogen die zo heerlijk nieuwsgierig rond kijken en Tekees die als een volleerd model een foto laat maken, ik kan zo genieten van deze foto’s.

    Reageren
  2. totosite

    The assignment submission period was over and I was nervous, totosite and I am very happy to see your post just in time and it was a great help. Thank you ! Leave your blog address below. Please visit me anytime.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *