Confetti Soap #79 + kattenbonus!

Welkom bij weer een productieve, ietwat regenachtige aflevering van de Confetti Soap! Vorige week ontdekte ik het stilste plekje om te werken in Groningen, ontwierp ik een nieuwe layout voor de Team Confetti agenda 2017 en liet ik mijn haar roze verven…

olga spijkerjasjeandijvie stamppot

Maandag moest ik even wennen aan weer thuis zijn. We zijn maar één week op vakantie geweest maar omdat we zoveel gedaan hebben, voelde het als drie weken. De vakantie dienstregeling hier op teamconfetti.nl is AAN en oh boy dat is echt heel erg fijn. Ik heb nu de tijd om na te denken, dingen uit te proberen en info te verzamelen voor mijn vernieuwde website en webshop. Ik begon de week dus met een beetje brainstormen en door de stad dwalen in mijn nieuwe (tweedehands) spijkerjasje. Tom was ’s avonds niet thuis om te eten, dus maakte ik van mijn lunch mijn diner (hallo HEMA andijvie stamppot) en at ’s avonds een boterham.

bibliotheek studiecabinejacket potato

Dinsdag ging ik weer de deur uit, dit keer om te werken in de bibliotheek. Ik had nog even geen zittend gat om thuis te werken, dus ik was alweer aan de wandel. En ik heb dé ontdekking gedaan op het gebied van rustige werkplekjes: de ‘studie cabines’ in de bibliotheek. Je haalt een sleutel bij de portier en vervolgens mag je jezelf drie uur opsluiten in een bezemkast inclusief ventilator. Glamoureus is het niet, maar zó stil. Heerlijk! ’s Avonds maakte ik voor het eerst een gepofte aardappel en hij was zó lekker. Ultiem comfort food en dus perfect voor een blogartikel binnenkort. Ik ga nog een paar andere smaakcombinaties uitproberen.

yoga mokontwerp agendacarrot thorantom ijsjegroningen mooi 2

Woensdag werkte ik héél hard aan een nieuw design voor de Team Confetti agenda 2017 terwijl ik thee uit mijn nieuwe Gemma Correll yoga mok dronk. Ik kocht hem in Brighton (waar we ook een yoga les volgden in een boeddhistisch centrum) en Gemma is één van mijn favoriete Engelse illustratrices, een perféct souvenir dus! ’s Avonds aten we wortel thoran, een heel simpel Indisch gerecht. Op zich lekker, maar er kan nog wat aan gespijkerd worden. Ik moest nog een flink stuk wandelen om aan mijn 10.000 stapjes te komen en Tom wilde het eerste stukje wel meelopen om een ijsje te halen bij Ikea. Daarna liepen ik en mijn favoriete podcast nog een stuk dieper Groningen in. Ik ben maar begonnen met het ontdekken van alle wijken van de stad, zo kom ik hele mooie plekjes tegen. Explore your city.

parapluutjespizzaaaaaa

Donderdag is eigenlijk onze standaard buiten-de-deur-avond in de week. Meestal gaan we cheapo en dit keer was dat een gedeelde pizza bij de Pasta fabriek. Zo leuk, er hangen allemaal parapluutjes in de Oude Kijk in het Jatstraat! Na de film ging de date night door in de Kinepolis bioscoop waar we ein-de-lijk The Secret Life of Pets hebben gezien. Hij was zo leuk! Je leest er meer over in de Cinefetti van augustus.

wandeling mok parkcrazy kappersolga kapper 2olga kapper

Op vrijdag maakte ik een lange ochtendwandeling door het park terwijl ik naar een inspirerende business podcast luisterde. Mijn Happiness Project thema van deze maand is carrière en ik ben druk bezig om goede info te verzamelen van podcasts en boeken waar ik iets aan zou kunnen hebben. Heel fijn dat ik door de vakantie dienstregeling tijd heb om me daar op te focussen. Ook ging ik eindelijk naar de kapper! Bij Crazy Kappers verfde Jacoba mijn haren in een prachtige cassis kleur (zonder dat mijn haar eerst ontkleurt hoefde te worden). Ik ben er zó blij mee en ik hoop dat ik het met een speciale conditioner heel lang zo mooi kan houden.

dots nagels shorts olga picknick

Geïnspireerd door mijn nieuwe haarkleur lakte ik mijn nagels in een vrolijk roze patroontje en ging ik zaterdag shoppen voor nieuwe kleren. Nu ik vijf kilootjes lichter ben, is er best veel in mijn kledingkast dat ik niet meer pas. Ik kocht een gestreepte jurk bij H&M uit de Concious collection en paste een (niet zo Concious) tuinbroekje om te kijken hoe het staat. Cute! Misschien kan ik een tweedehandsje scoren ergens of is er een fair fashion merk dat ze verkoopt… Ik vond ook een tweedehands zwarte broek die perfect paste voor maar €3,-. Yesss.

’s Avonds werkten Tom en ik heel relaxt aan de nieuwe lay-out van mijn blog. We probeerden dingen uit en ik ging op zoek naar fonts en inspiratie. Heel erg fijn om samen te wonen met een computer nerd. Zo kunnen we stukje bij beetje een nieuwe website bouwen.

open yoga brakke brunch smarties shakshuka

Zondag was een perfecte vakantiedag. We stonden net als altijd vroeg op en na een licht ontbijtje gingen we voor het eerst in Groningen sámen een yoga les doen. De yoga studio zat in hetzelfde pand als waar ik jaren geleden in een collectief met vormgevers heb gewerkt en het was leuk om terug te zijn en om te kijken hoe het pand veranderd was. En yoga op zondagochtend is echt the best. Helemaal omdat we daarna de brakke brunch bij het Concerthuis dik verdiend hadden. We hadden er afgesproken met vrienden om bij te kletsen. ’s Middags kwamen de papa en mama van Tom op bezoek, kwam ik smarties tegen op de stoep op weg naar de supermarkt en kookte ik Shaksuka. ’s Avonds maakte ik dit blogartikel af en hingen we nog even samen op de bank voor de tv.

KATTENBONUS!

tetkees gangtetkees raam

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook?
Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Frauke

  Je haar! Wauw, staat echt goed! Je nagels zijn ook heel leuk. Fijn overzichtje en goed dat je nu ook meer ruimte hebt om na te denken en creatief te zijn voor je nieuwe website en shop :D. Lekker eten ook allemaal, hmm! X

  Reageren
 2. Maaike

  Ik ben fan van de agenda! Dus ik kijk al uit naar de volgende editie :-) Één tip / bedenking: misschien is er wel ruimte voor een aantal blanco pagina’s voor notities te nemen? Dat is eigenlijk het enige dat ik nu mis.
  En ik ben ook grote fan van je nieuwe coupe!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ik snap je helemaal, maar extra notitie pagina’s maken de agenda weer een stukje duurder en er staat al een klein notitie vakje in elke week. Maar ik ga erover nadenken, misschien kan ik het anders oplossen door een mini notitieboekje erbij te voegen die er los bij kunt kopen…

   Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Nee, het was ook niet nodig, mijn gewicht voor mijn lengte was prima, maar ik was vooral nieuwsgierig of het a) zou lukken en b) hoe ik er dan uit zou zien. Ik heb helemaal geen speciaal dieet gevolgd, de 10.000 stappen per dag en minder troep tussendoor eten was eigenlijk al genoeg. Ik heb nu meer energie en ik geniet duizend keer harder van een ijsje of donut dan daarvoor. ^_^

   Reageren
 3. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……

  Reageren
 4. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 5. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 6. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 7. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……

  Reageren
 8. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 10. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *