Confetti soap #25 + kattenbonus!

In deze aflevering van de Confetti Soap speelt falafel een hoofdrol, deed ik hard mijn best om goed voor mezelf te zorgen (#healthyconfetti) en deze episode wordt afgesloten met een extra dikke kattenbonus…

lepeltje lepeltje 2 lepeltje lepeltje 3 lepeltje lepeltje 1

Ik heb hemel en aarde moeten bewegen, maar ik heb Tom mee weten te slepen naar Lepeltje Lepeltje, het derde food festival in Groningen. Want het regende ERG veel en hard vorig weekend, dus mijn lieve vriend stond niet te stuiteren om de deur uit te gaan. Maar het was het waard hoor. We aten een killer gepofte aardappel en heerlijke frozen yoghurt met aardbeien en m&m’s. Ondanks het weer het beste food festival tot nu toe. Het was veel meer één geheel, het was er heel gezellig, mooi aangekleed en de tentjes waren allemaal prachtig. Het voelde veel meer als een reizend circus in plaats van allemaal losse tentjes.

bionade

Ik vond nog een flesje Bionade in de koelkast die nog uit Berlijn kwam. Heul lekker, niet zo zoet, een soort ‘volwassen’ limonade. Aanrader voor op het terras als je een keertje alcoholvrij wil/moet gaan.

mindfulness

Afgelopen week ging ik serieus aan de mindfulness. Hoe dat beviel lees je hier. Ik probeerde alle plekjes in het huis uit en zitten op een stoel/kruk vind ik het fijnst.

hardlopen

Nou, daar staat ze dan hoor. Ready to run! De eerste week rennen met Evy zit erop en ondanks dat het pas de eerste week was, vond ik het de laatste keer vrij pittig. Aan het begin van de les ren ik vrolijk het park in op de maat van de muziek met een bouncy staartje op mijn hoofd. Maar tegen het einde slenter ik met een tomatenhoofd en met uitgezakt, zweterig haar er weer uit. Maar hey, ik doe het wel. ;)

falafel

Ennnn we gaan weer terug naar eten. Ik heb al weken (misschien wel maanden) een hoemoes + falafel verslaving. Maar in plaats van de witte pita broodjes voor in de broodrooster, eet ik het nu op een donkerbruine boterham. Ik ben geen expert (ik heb meer kennis over guilty pleasures) maar volgens mij is dat vezel-technisch een verbetering. #healthyconfetti!

couscous

Couscous concoction met jawel, nóg meer falafel. Nog even en ik kom ’s ochtends beneden en ik vind een falafel-intervention-team in mijn woonkamer…

appelmoes

Toetje van de week: warme appelmoes met kaneel, een beetje yoghurt en een schepje fancy granola (zonder suiker, go CRAZY).

making of

Ik ga proberen om wat meer ‘work in progress’ op de kiek te zetten. Want in de Confetti Soaps lijkt het net alsof ik alleen maar eet en mijn katten fotografeer. En dat doe ik ook geregeld hoor, maar er is meer. Zoals een printable poster superfancy stylen én een statief gebruiken. Look at me being all professional!

summer dates2

Dit weekend hebben we helaas geen tijd (Tom moet een presentatie voorbereiden voor zijn werk, de serious business boy die hij is en het laatste food festival is in town) maar als het straks een keer prachtig weer is in het weekend, hebben wij een grabbeltonnetje vol summer dates om uit te graaien. Hier lees je er meer over.

confetti maken confetti

Ik heb urenlang (geen grapje) confetti gemaakt voor een blogartikel van binnenkort. Gelukkig kon ik het combineren met het binge-watchen van Orange is the new black. Pfew!

koffie

Goodmornin’ y’all! Ik ben tegenwoordig all about coffee in the morning. Ik heb dit magische elixer na 28 jaar éindelijk ontdekt. Als iemand nog tips heeft voor coffee pads voor in de Senseo, let me know. Want dat is het enige koffiezetapparaat in huis. Of is het toch echt een gevalletje ‘investeren in een ander apparaat’?

KATTENBONUS!

mo buiten nat mo handdoek mo badkamer tetkees doos tetkees tas mo moe

♥♥♥

Nog een hele fijne zondag y’all!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Frauke

  Awwwww die kattenfoto’s, ik smelt altijd even. Wat leuk dat er zoveel food festivals bij jullie in de buurt zijn, ik heb dat hier nog nooit meegemaakt! Klinkt wel echt ontzettend fijn (en lekker). En whaha, falafel all the way! Ik dacht al bijna dat je ‘m ook door je appelmoes/granola heen had gedaan. Dat confetti maken: I know your pain! Onlangs ook mee bezig geweest en het houdt gewoon niet op ;)! X

  Reageren
 2. Nicole

  Hoi Olga, Een tip voor de senseo is om losse koffie te gebruiken, in een coffeeduck. Dat is een houdertje die in je senseo past en waar je zelf losse koffie indoet. Inmiddels ben ik weer overgestapt naar een ‘gewoon’ koffiezetapparaat, maar de coffeeduck beviel prima. Zowel qua smaak, als qua budget en ook iets minder milieubelastend denk ik. Kostte toen ongeveer 15 euro incl verzenden. Enige puntje is dat het belangrijk is om de koffie goed IN het houdertje te doen en niet te morsen. Ik heb 1 keer gehad dat mijn senseo vacuüm trok en dan duurt het uren (ik heb 24 uur gewacht), voordat de senseo weer open gaat.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Nog nooit van gehoord, maar klinkt als een super gadget! Ga ik zeker even checken, bedankt. Het klinkt al heel erg leuk. :)

   Reageren
 3. Ilse

  Hihi, toffe foto’s! En weuw, aan de hoeveelheid confetti te zien duurde het inderdaad even voor je zover was! Ik heb eens een heeeele hoop groene A4’tjes geponst met een klavertje vier-pons. Dat was maar een klein potje, maar tjezus. Wat was ik lang bezig!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ik onderschat het iedere keer weer. Maar het is de enige manier om perfect ronde confetti’s te koop. Wat je in de winkel kan kopen ziet er meestal niet uit van dichtbij, haha.

   Reageren
 4. Lotte

  Ik smelt bij het zien van de kattenfoto’s! En die foto van de confetti maakt me superblij, ik hou van de vrolijkheid die ervan af spat.

  Reageren
 5. José

  Ow…die kitten zijn geweldig !
  Nog een ‘hardlooptip’.. ( al had je hem misschien al lang gehoord… ); als het een beetje stevig waait, zorg dan dat je de heenweg van de route wind tegen hebt en de terugweg wind mee. Enne… goed bezig zeg ! Laat je niet opjutten door Evy hoor, gewoon je eigen tempo nemen, dat je er lol in hebt is het belangrijkst

  Reageren
 6. Saskia

  kattenbonus is weer te schattig! De koffiepads van de hema zijn lekker! Wij hebben nu een Nespresso apparaat waar je ook latte’s enzo mee kan maken ook een aanrader haha.

  Reageren
 7. Natasja

  Hoemoes FTW! Mocht je binnenkort bij de AH komen, dan kan ik daar de Zoete pompoenhummus (fijn ter afwisseling vd Maza en heel lekker) en de Perla koffiepads hazelnoot van aanraden ^_^

  Reageren
 8. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions.

  Reageren
 9. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……..

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 12. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 13. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 14. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 15. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 16. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *