Binnenkijken bij Team Confetti lezers!

Vorige week was het #tcwoonweek en speciaal voor de themaweek bedacht ik een superleuke instagram challenge! Lezers kregen de opdracht om hun favoriete plekje in huis op de kiek te zetten en op instagram te plaatsen met de hashtag #tcwoonweek. En vandaag laat ik mijn favorieten zien…

Ik wil eerst even kwijt dat ik het ERG lastig vond om een top tien uit te zoeken (dat leek me wel een mooi aantal) en daarom zijn het er een paar meer geworden, hihi. Wil je alle plekjes bekijken? Bekijk dan alle inzendingen met de hashtag #tcwoonweek op instagram.

Er was een grote diversiteit aan fijne plekjes. Er kwamen een paar bedden voorbij (kan ik helemaal inkomen), mooi gestylde hoekjes en flink wat verse bosjes bloemen. En hier zijn ze! (op willekeurige volgorde):

alli_hoppa emmavdweele harrietzuidland harrietzuidland 2 marieke_van_ockels mariekezoey marlousvangroenestein ninamaakt 1 s3xyglass3s studiobabsie theareedeker 1 theareedeker 2 versassing vanbor.nl eigentijds.styling

Op volgorde van de foto’s zijn hier de makers van deze fijne plekjes:

alli_hoppa  emmavdweele  harrietzuidland  harrietzuidland    mariekezoey      s3xyglass3s  studiobabsie  theareedeker  theareedeker  versassing  vanbor.nl  eigentijds.styling

Voor de allerleukste inzending had ik een prijsje klaarliggen, namelijk een mooie gouden schaar van HAY (leuk voor in je hele huis toch?). Ik vond het heeeeeel erg moeilijk, maar uiteindelijk vond ik de cavia-flat van eigentijds.styling de meest inspirerende foto (de laatste in de rij hierboven). Ze toverde een hele kast om tot cavia-paleis met trappetjes, holletjes en een ‘serre’!

♥♥♥

Iedereen HEEL erg bedankt voor het meedoen!
Wie weet doen we het volgend jaar nog eens vrolijk over. :D

REACTIES:

 1. Stephanie

  Whooo! Mijn foto staat ertussen ? (Foto van m’n bed met super veel kussentjes)
  Echt super leuk ^____^
  Hele leuke verzameling om zo te zien, al die foto’s bij elkaar ?

  Reageren
 2. Loreen

  Whoohoo wat leuk! Nou zijn mijn lieve cavia’tjes en Rosso de kater een beetje Team Confetti beroemd!
  Stiekem blijf ik zo blij met het paleisje, had hem eigenlijk nog willen schilderen, maar daar is het nooit meer van gekomen (twijfelen over de kleur). Blijft leuk om bij andere binnen te kijken met mooie inspirerende sfeerbeelden.
  Superleuk!
  Groetjes Loreen, eigentijds.styling

  Reageren
 3. Marieke

  Cool! Echt leuk om al die inzendingen te zien! En goed dat je erbij zei dat het een caviapaleis was, want ik had eerst alleen die kat gezien en snapte al niet waarom hij niet beter in beeld was :D

  Reageren
 4. Maris Maria Renne

  Oooh, wat zonde! Ik lag vorige week onder een steen en heb de TCwoonweek gemist ?
  Ik maak even een inhaalslag en ga nu alle foto’s op IG bekijken. Die je als favoriet hebt uitgekozen zijn erg leuk!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Don’t feel bad, ik loop ook mijlen achter met blogartikelen lezen en filmpjes kijken van mijn allerliefste blog collega’s. Sometimes life gets in the way! ;)

   Reageren
 5. Astrid

  Een hele leuke manier om zo een kijkje te nemen in andermans interieur! Ik zag ook echt een prachtig marmereffect dekbed! Als iemand weet waar die van is…..

  Reageren
 6. Linda

  Oh wat een mooie plekjes allemaal….vind de stolp met die bijzondere blokken ( een kat?) erin echt super en dat oude kastje met al die kaarsen…….echt alles is zo leuk maar die cavia flat is echt geweldig, wat een paleisje hebben ze :-)
  Nu snel de andere foto’s kijken, vind dit echt super leuk.

  Reageren
 7. Babette | StudioBabsie

  Ik was even weer aan het rondsnuffelen op je blog zie ik opeens dit artikel met mijn foto hahaha, grappig om mijn eigen foto zo is tegen te komen! wist wel dat hij in dit artikel stond maar niet dat hij ook gebruikt was als omslag dankjewel!

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *