Wishlist: fancy keukenapparaten

Dat ik van het windowshoppen ben, dat weten jullie inmiddels wel. Ik houd ervan om door winkels te speuren, leuke dingen op de foto te zetten en vervolgens naar huis gaan. Daar wordt er lang gewikt en gewogen en als dat fotootje me na een paar weken nog steeds aantrekt, dan waag ik de stap nog wel eens. Of niet. Want ik ben een arme sloeber. Windowshoppen op internet is misschien wel nog leuker, omdat je van het ene naar het andere wordt gelokt.

En zo kwam ik op een gegeven moment tijdens een eigenlijk-moet-ik-iets-doen-met-mijn-leven-maar-daar-heb-ik-nu-even-geen-zin-in-sessie op een website vol keukenapparatuur terecht. En eerlijk gezegd begreep ik niet waarom van al die spullen ik a. niet eens wist dat ze bestonden en b. niet minstens de helft in mijn keuken stond te pronken (ok, dat weet ik wel, ik ben een arme sloeber).

Vandaag neem ik je mee naar de wondere wereld van de keukenapparaten waarvan je nog niet wist dat je niet zonder kon:

theezetter

Philips HD7310/60 theezetter – € 199,99

Dit had ik nog nooit gezien en mijn mind is blown! Het is een theepot en waterkoker in een! Er zit een filter in de pot waar je losse thee in kunt stoppen en met de knoppen op het toestel kun je aangeven wat voor theesoort erin zit en hoe lang je wil dat het trekt. De thee blijft constant warm en dat lampje onder de theepot geeft aan in hoeverre de thee is getrokken. Ik vraag me alleen af waar ’t ding zijn stroom vandaan haalt. Ik vrees dat er aan de achterkant een stekker zit. En dus kun je hem niet op een salontafel zetten zonder over de stekker te struikelen en hele hete thee over je benen heen te krijgen…

Conclusie: Deze zou ik weleens in het echt willen bekijken.

***

kitchenaid blender

KITCHENAID Blender 5KSB5553EPK pink – € 249,99

Ach, lieve jongetjes en meisjes, hier hoef ik toch weinig over te vertellen. Het is een blender van KITCHENAID en hij is lichtroze.

Conclusie: Ik wil ‘m!!! Maar ik kan ‘m echt niet betalen…

***

versnipperaar

Versnipperaar, GOURMET MAXX, ‘Chefschneider Pro’ – € 29,99

Als dit soort apparaten langskomen op tellsell (bestaat dat nog?) dan blijf ik aan de buis geplakt. Wat vind ik dit toch mooi om naar te kijken. Hele groenten die binnen luttele seconden tot prachtige dunne plakjes worden gesneden. Magisch is het.

Conclusie: Hij is heel betaalbaar, maar ik zou hem denk ik niet vaak gebruiken. Misschien vooral als therapeutisch apparaat. Om lekker gedachteloos wortelen en komkommers doorheen te drukken en vervolgens met mijn handen door het bakje te woelen. Zou je hier ook groentechips mee kunnen maken? Dat verandert de zaak…

***

vruchtendroogautomaat

Vruchtendroogautomaat, Severin, ‘OD 2940’ – € 49,99

Deze staat er vooral tussen voor het WTF gehalte. Ik had werkelijk geen idee wat het was toen ik dit plaatje voorbij zag komen. Een vruchtendroger blijkbaar. ‘Maar WAAROM?!’ Hoor ik je denken. Voor in de muesli/cruesli? Dat is het enige wat ik kan verzinnen.

Conclusie: Bijzonder, maar ik heb het niet nodig in mijn leven.

***

wafelijzer

Wafelijzer GOURMET MAXX voor Belgische wafels – € 34,99

JAAAAAAAAAAAAA!

Conclusie: Goed te betalen, maar waar laat je zo’n bakbeest en is het verstandig om het in huis te halen? Elke dag wafels = overgewicht waiting to happen. Misschien bestaan er ook healthy wafelrecepten? Had Kelly het daar niet een keer over? Misschien dan toch maar doen?

***

soupmaker

PHILIPS Soupmaker HR2202/80 – € 119,99

Spacy! Je schijnt hier soep en smoothies mee te kunnen maken. Ook kun je instellen of het glad of chunky moet worden. Intrigerend…

Conclusie: dit is vast heel handig (of niet, ik heb hem niet geprobeerd), maar mijn soeppan + staafmixer doen het meer dan goed en deze staat daarom niet op mijn verlanglijst.

***

nespresso lattisima

DeLonghi Nespresso ‘Lattissima+ EN 520S’ Ice Silver – € 279,99

Ik drink bijna nooit koffie, maar als ik het wel drink, dan neem ik graag een latte of een ijskoffie. Lekker zoet, romig en met een veel te lange naam. We hebben thuis een senseo en die wordt alleen uit de meterkast gehaald als er visite is. Dit apparaat is dus als een droom en zou zeker vaak gebruikt worden.

Coclusie: voor iemand die normaal nooit thuis koffie drinkt en het ook niet erg mist, zou deze uitgave slecht te verantwoorden zijn. Daarnaast vraag ik me af of het veel gedoe is om dat melkonderdeel schoon te maken (ik vrees van wel). Dus de kans is klein dat hij straks bij ons thuis staat. Maar dat neemt niet weg dat ik hem niet zou willen…

***

eiswafel express

BEEM Wafelijzer Eiswaffel-Express D2001.090 – € 29,99

Wauwerdie-wauw-wauw. Zijn er echt mensen die dit doen? Zelf ijshoorntjes maken? Willen die zich hieronder melden, want daar wil ik graag vrienden mee worden!

Conclusie: Hij is niet duur en je maakt er zeker de blits mee op een verjaardag…

***

Al deze bijzondere apparaten kun je vinden bij Otto.nl.

***

Heb jij nog tips op het gebied van geniale maar toch ook betaalbare keukenapparatuur?

REACTIES:

 1. Anouck Plume

  ooooh zo verleidelijk al die keuken apparaten, wat doe je me aan! Ik zit er al een tijdje te denken om een wafelijzer aan te schaffen, inderdaad niet zo heel slecht voor mijn portemonee.. maar waarschijnlijk wel voor mij gezondheid! Er bestaan genoeg gezonde wafel recepten, maar euuh ga ik die dan ook echt maken? haha

  Reageren
 2. Tamara

  Haha jij bent dus ook al zo gek op keukenapparaten :P Ik kwam pas een super handig ding tegen: een elektrische percolator (voor koffie) mét aansluiting voor in de auto en uitgerust in roze kleur! :D Hoog hebben gehalte!

  Reageren
 3. Maris

  Super verleidelijk altijd die keuken apparaten. Helaas heb ik er allemaal geen ruimte meer voor in mijn keukentje :(
  Ken je de Thermomix al? Dat lijkt me echt een soort van wondermachine :D

  Reageren
 4. Hessel canrinus

  Ik heb nog wel wat suggesties, maar die vallen niet in de ‘betaalbaar’ categorie. Wat dacht je van een sous vide waterbak die water op een constante temperatuur houdt (maar 1050 euro) en natuurlijk een kitchenaid mixer (rond de 800 euro). En zo’n supersonisch espresso apparaat moet ik toch ook hebben, als ik later groot ben.

  Reageren
 5. joyce

  Gedroogd fruit kan je ook als tussendoortje eten. Ik ben me aanhet verdiepen in suikervrij eten (vooralsnog alleen verdiepen, wat een werk, echt overal zit suiker in! Ja kan niks voorverpakts uit de winkel halen of er zit suiker in…) Any way veel mensen die suikervrij/suikerarm eten drogenhun fruit zelf. Is natuurlijk lang houdbaar, makkelijk mee te nemen en makkelijk op te eten. Ergens op een blog las ik dat je ook snoep van gedroogd fruit kan maken…en er zijn vast nog 100 toepassingen te bedenken. Voor mijn verjardag krijg ik een keukenmachine, zo een die alles kan, maar niet té duur is. Kunnen de blender en staafmixer de deur uit. Bespaart weer ruimte, want dat heb ik dan: waar laat je het??? En dat voor iets wat je maar een paar keer gebruikt…

  Reageren
 6. Maaike

  Die vruchtendroogautomaat MOET IK ECHT HEBBEN! Ik ben nogal verzot op gedroogde ananas. En gedroogde abrikoos. Oké, en gedroogde cranberries. En zou je er ook rozijnen mee kunnen maken?! Meestal is gedroogd fruit best duur, dus dit lijkt me een goede investering. Probleem: plek te kort.
  Oh, en daarnaast: dat ijshoorntjesapparaat. LIEFDE. Daarmee heb ik hetzelfde probleem als jij bij de wafels: er moet ook in die hoorntjes en dan weeg ik binnen een maand tien kilo meer. Oeps.
  Wat dacht je trouwens van een pastamachine of ijsmachine? Willikheelgraaghebben.

  Reageren
 7. PS by Dila

  Haha bij dat vruchtendroogautomaat (wat een woord) moest ik ook eventjes kijken. Helaas lust ik alleen geen gedroogd fruit… Die theepot (ondanks dat ik bijna nooit thee drink) en de wafelijzer zou ik wel graag in mijn keuken willen. Alleen heb ik daar helemaal geen plek voor. :(

  Reageren
 8. Annette

  Oh, zoiets dat laatste wafelijzer had mijn oma vroeger ook! Samen kniepertjes bakken (knapperige opgerolde wafeltjes met slagroom erin, mmm), bij de blik op t apparaat ben ik weer helemaal terug…
  Zelfde probleem als jij hier: als ik dat ding koop ben ik binnen no time vierkant. Maar niet doen dus.

  Reageren
 9. Wendy

  Helaas heb ik maar een heel klein keukentje, dus ik heb gewoonweg geen plek om al die grote apparaten kwijt te kunnen. Ik ben al blij dat de waterkoker en blender op mijn aanrecht passen.

  Reageren
 10. Smilla

  Wij hebben een soort van ijshoorntjes apparaat, een nieuwjaarseolletjes apparaat. Is volgensmij ook een soort van hetzelfde maar er zit niet zon driehoekding bij. Ijshoorntjes heb ik er nog nooit mee gemaakt maar misschien moet ik dat maar een keer proberen.

  Reageren
 11. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 12. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions.

  Reageren
 13. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 14. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 15. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 16. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 17. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 18. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 19. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *