Repost: Wie is de mol free printable MOLLENBOEKJE!

Dit artikel kwam vorig jaar op 7 januari voor het eerst online en bevat een free printable mollenboekje. Ik heb de printable en de tekst ietsje pietsje aangepast, verder is het artikel hetzelfde gebleven. Heel erg veel plezier met lezen, printen en kijken natuurlijk. Morgen alweer aflevering 2!

REPOST – Yes, yes, yes! Wie is de mol is weer begonnen. WIDM voor intimi, ahum. Volgens mij kijk ik het al tien jaar, OH I LOVE IT! Iedereen lekker paranoïde, de te gekke spelletjes, dat geheimzinnige gedoe, heerlijk. En zo fijn dat wij ook een beetje het gevoel hebben dat we mee kunnen doen. De echte nerds kunnen al een paar jaar het enige echte mollenboekje bij de Bruna kopen, maar de echte cheapskates onder ons printen natuurlijk liever een free printable…

Hartstikke leuk hoor, al die achtergrondinfo over het land waar deze editie zich afspeelt en korte biografieën van BN-ers (dat schijnt er in het enige echte mollenboekje te staan) maar ik wil gewoon bijhouden wat voor rare dingen iedereen uithaalt, wie wie verdenkt en de onontdekbare hints noteren. Daar kun je natuurlijk gewoon de achterkant van een oude envelop voor gebruiken OF een overzichtelijk lijstje in WIDM stijl. Je mag het zelf weten, maar ik ga voor deze badboy:

WIDM 2016

Genoeg ruimte om je verdachten te noteren, bij te houden wie hoeveel geld in of uit de pot heeft gehouden en de verstopte hints bij te houden.

Morgen kunnen we alweer voor de buis gaan zitten, met onze kersverse printable, wijn drinken en roepen; ‘DAT IS RAAR, WAAROM DEED IE DAT, HMMMM, VERDACHT!’. O, de lol kan niet op. Tom en ik hebben de regel om in de allereerste aflevering een mol uit te kiezen (niet te doen, het begint pas net) en ik kies altijd iemand die helemaal niet verdacht is. Want dat is superverdacht. De logica is ver te zoeken, maar jongens wat is het toch leuk. ^_^

Je kunt de WIDM free printable HIER downloaden. Veel paranoia plezier!

***

Wie is er het meest verdacht volgens jullie?

REACTIES:

 1. Emma

  Oh, ik ben ook zo’n fanatieke volger! Ik vind die app van WIDM ook ontzettend leuk dat je je verdachte kunt aanvinken en dan met vrienden en/of familie kunt strijden om wie uiteindelijk het dichtst in de buurt zat en met de meeste punten overblijft! Wat leuk samengesteld!

  Reageren
 2. Michelle brouwt

  Heeee, wat tof dit zeg! Super gaaf! Ik heb je printable vorig jaar gemist maar gelukkig zie ik ‘m nu wel. Toch wel heel tof, ook al heb ik zelf een echt Molboekje gekocht ;) Zo’n A4 heeft toch net iets meer ruimte, dus ik gebruik straks lekker allebei.

  Ik heb een gek voorgevoel bij Annemieke maar ik kan het nog niet helemaal rijmen met haar gedrag. Maar met jullie 1e-aflevering-mol-‘challenge’ zou ik dus voor haar gaan. Wie koos jij? En Tom?

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *