What I love friday #10

header

Hoera het is weer vrijdag! Dit vind ik vandaag leuk:

dobberkat

Deze dobberende kat. Vindt hij het nou fijn of niet?

gras_boekenlegger

Deze boekenleggers. Zo lijkt het net alsof je de hele middag in het park hebt gelegen.

appel1 appel2 appel3 appel4

Dit recept voor knapperige appelchips. Ziet er zo lekker uit!

pretty-woman

In bad meezingen met je walkman. O I love Pretty Woman!

strap1 strap2 strap3 strap4 strap5

Deze prachtige camera straps. So fancy!

bobby pins

Dit is zo waar! Waar blijven die dingen toch altijd?
(Eigenlijk weet ik het wel, in de stofzuiger…)

grumpy cat

Deze Grumpy cat gif. Grumpy cat says no…

studio1 studio2 studio3 studio4 studio5

Deze werkkamer. Lekker girly en zooo mooi.

easterbunny

Deze supercreepy portretten van de paashaas zijn hilarisch.

glijbaan

Deze glijbaan.
Alsof je op een vliegend tapijt zit!

Een fijne vrijdag gewenst en alvast een prettig weekend!

REACTIES:

  1. Karlijn

    ik raak ook altijd elastiekjes kwijt, en sokken en en en alles eigenlijk :) Pretty Woman, nu heb ik meteen dat liedje weer in mijn hoofd, haha je wordt bedankt. Ieh die paashaas, zo wordt hij net zo eng als een clown!

    Reageren
  2. Aline

    Wat een heeeerlijke plaatjes!! Ik moest heel hard lachen om die drijvende kat, arm beest. En die camera straps vind ik echt ge-wel-dig. Ik zou in al mijn enthousiasme al een bestellen, maar toen ik zag dat ze 130 dollar p.s. waren veranderde ik toch een beetje van gedachte..

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *