REACTIES:

 1. Linda

  Herkenbaar! Behalve die van de Wifi, ik weet niet waarom maar bij mij werkt ‘ie (tot nu toe) altijd. Ik denk beginnersgeluk ;)
  Ik erger me altijd aan mensen die in de stiltecoupé héél hard gaan praten of bellen. Zó irritant! Ik heb er wel eens wat van gezegd, maar ik durf niet meer omdat ik dan altijd een grote bek krijg :’)

  Reageren
  1. Meike Bericht auteur

   Echt?! Werkt ie altijd?? Wauw…
   Ik durf er ook nooit wat van te zeggen als mensen praten in de stiltecoupé, maar ik hoor anderen er best vaak iets van zeggen en dat gaat dan altijd prima.

   Reageren
 2. Tea - theFourOhSeven

  ik had donderdag van Schiphol naar Groningen iemand die zo overal zo negatief over was dat ik het ook even niet zag zitten. Echt alles werd afgekraakt en diegene kwam net van een ontspannen vakantie. Ben ik maar in een coupe verderop gaan zitten.

  Reageren
 3. Anna

  Leuk blogje! Heel herkenbaar, haha. Mensen die hard praten in de stilte coupe zijn inderdaad ook heel irritant. Ik erger me ook vaak aan mensen die heel breed en asociaal gaan zitten terwijl het super druk is in de trein, en dan toch lekker extra plekken bezet houden…

  Reageren
  1. Meike Bericht auteur

   Ja, of bezet houden met hun tas. Of vrouwen die hun koffertje niet bovenin de rekken ‘kunnen’ zetten, kan ik me ook heel erg aan ergeren.

   Reageren
 4. mw ekster

  hahaha, je tekent zo leuk!
  Heel herkenbaar. Ik erger me aan te harde muziek – ik kan niet geloven dat degene niet bang is voor een hoorbeschadiging. Of dat iemand frietjes eet – ohhh de friet lucht! O ja, kleine kinderen die de hele reis vragen stelt aan zijn moeder. Leuk voor een half uurtje maar na 1000x mama horen zeggen:-S medelijden voor de mama. Of dat je in een volle trein een plekje gaat zoeken en iedereen heeft zijn tas naast zich liggen.
  Ik kan nog even doorgaan, hoor ;-)

  Reageren
  1. Meike Bericht auteur

   Bedankt Heis! Inderdaad, hebben die mensen nog nooit van tinnitus gehoord?!
   En Friettijd in de trein is meestal tussen 5 en 6, gewoon niet reizen dan :D

   Reageren
 5. Melissa

  Hihi stiekem aan het lachen, mensen die luid bellen ergert mij ook enorm. Ik heb ook vaak een kaartjesknipper die echt puur op geld uit is :) Maar de trein is nog altijd aangenaam :D

  Reageren
 6. Tamara

  Oooh wat leuk getekend! Je herkent jullie gelijk :D Ik reis gelukkig amper meer met de trein, maar ken de frustraties. Ik weet nog goed dat ik op een traject moest reizen tussen Amersfoort en Ede-Wageningen om bij mijn stage te komen en dat er elke dag een vrouw was met een hele kudde kinderen (gevalletje bible belt) die het nodig vond om haar baby te verschonen in de trein waar alle passagiers bij zaten :| !!! Ook vervelend: mensen die bellen met de speaker voluit zodat iedereen weet wat er mis is in hun relatie bijvoorbeeld :P Dan ben ik echt heel dankbaar dat ik een autotje heb (ook al heb je dan weer met wegfrustraties te maken)

  Reageren
 7. Iris

  Haha, herkenbaar! Mijn irritatie is dat ik mij veel meer erger aan mensen als ik in de stiltecoupé zit dan als ik in een normale coupé zit. Want elke keer als iemand dan praat erger ik mij er aan dat iemand praat én dat ze er niets op uit doen dat het een stiltecoupé is. Maar verder vind ik reizen met de trein best leuk, ik reis bijna alleen met de bus dus dan is een trein ineens heel luxe en comfortabel lijkt het. Ik ga donderdag naar Amsterdam dus dan mag ik weer een wereldreis met de trein maken, yay ;)

  Reageren
 8. Renate

  hahaha heel herkenbaar. Mijn ergernis in de trein is de kwelling om 5 uur als iemand naast je een patatje gaat eten. Half uur lang de geur van een vette hap is op dat moment een marteling. Probeer dan maar de motivatie te vinden om na de trein rit naar de supermarkt te gaan om vervolgens thuis nog een gezonde maaltijd te koken.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *