Warm de winter door met Donna Wilson.

Mijn liefde voor Donna Wilson was altijd al groot geweest, maar sinds mijn tripje naar Londen en Edinburgh is hij heel hard aangewakkerd. Ik ben haar gaan volgen op instagram en ben sinds kort geabonneerd op haar nieuwsbrief. We kunnen spreken van een designer-crush. En daardoor kwam ik erachter dat Donna binnenkort haar eerste truien collectie lanceert. En die moest ik natuurlijk even met jullie delen…

En omdat de nieuwe truienlijn niet genoeg is en ik jullie graag wil bombarderen met all things Donna, heb ik er een heleboel fantastische, wollige en cozy items bij gedaan. Ze staan stuk voor stuk op mijn wishlist (en straks ook op die van jullie, wacht maar af).

DonnaWilson_jumper orange DonnaWilson_jumper house DonnaWilson_jumper DonnaWilson_huis jumper DonnaWilson_jumper scandi DonnaWilson_jumper prink green DonnaWilson_jumper pink

We beginnen met de truien natuurlijk. En o, wat zijn ze leuk. Mooie printjes, prachtige kleuren en allemaal 100% lamswol en handgemaakt in Schotland. De collectie heet ‘Jumpers and Ice Cream’ en het is de eerste kledinglijn die Donna ooit heeft gemaakt. De truien kosten £200 per stuk en ja, dat vind ik ook een pittig prijsje.

wood scarf DONNA_WILSON_House-Scarf-RedBeige DONNA_WILSON_Fox-Scarf-Orange 257-651-thickbox Hatchy-Hat-Blue-Yellow Socks-Hatchy Socks-Raindrops Socks-Woodland-House

Ook al zo geweldig, alle accessoires om je lekker warm mee te houden in de komende herfst- en wintermaanden. De vossensjaal is werkelijk fantastisch en de sjaal met het huisje zou ik ook erg graag om mijn nek willen hebben.

waterbottles DonnaWIlson_Homethrow DONNA_WILSON_Fox-Cushion-Blue-40x40 Cushion-Cat-Caspian blah-blah DONNA_WILSON_Message-in-a-Bottle-Hot-Water-Bottle-PaleGreenBlue

En ook voor in huis zijn er genoeg prachtige, wollige spulletjes om je in, op of onder te nestelen als het buiten heel hard regent. Het blablabla dekentje is zo zo zo leuk, en nouja, de rest ook. Al dit moois is te vinden in de webshop van Donna Wilson. En als je het liever in de winkel koopt, hier vind je een overzicht van winkels waar het verkocht wordt. Ik weet toevallig dat ze het ook verkopen bij NUL50 in Groningen (waar ze ook het Handboek voor mietjes verkopen. Coincidence?! I think not!).

Bekentenis: Omdat ik over Donna’s nieuwe truienlijn had gehoord en er graag een blogartikel over wilde schrijven, nam ik contact op met de persafdeling van Donna Wilson. Ze waren zo lief om me een persbericht en foto’s op te sturen (die inmiddels trouwens ook op de gloednieuwe website van Donna te zien zijn). En een paar dagen later kreeg ik een officiële uitnodiging om naar de presentatie van Donna Wilson’s truienlijn in Londen te komen. Slik… En ik woon natuurlijk niet in Londen. Dus dat gaat een beetje lastig. Maar stiekem, heel stiekem denk ik er wel over na… Zal ik het gewoon doen? Oef, daar moet ik nog eens heel hard over peinzen denk ik…

***

Kenden jullie Donna Wilson al?

REACTIES:

 1. Engel

  Ja! Zeker gaan. S’ochtends vroeg invliegen, s’avonds weer naar huis. Scheelt een cheap ass hotel. Ik bedoel, hallo! mucho awesomess involved!

  Reageren
 2. ingrid

  Niet echt mijn smaak dit, behalve de sokken. Wat betreft Londen, dat is echt zoiets wat je doet als Blogger, superleuk toch? En je kan cheap vanaf Eelde met Flybe, dus dat ik relaxt. Wie weet word je dan in de toekomst door nog meer van zulke merken uitgenodigd!

  Reageren
 3. Tea

  en je hebt mij ook aangestoken. in mijn hoofd heb ik al alle dekens gekocht. maar zo een kruik is superschattig . de winter komt er aan … heb ik nog een ander excuus nodig?

  we hebben volgende week iemand die komt logeren, maar de bank is nog vrij mocht je deze kant op komen.

  Reageren
 4. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *