Shoplog H&M, Søstrene Grene, Kruidvat

header

Ongeveer twee weken geleden was het prachtig weer, daarom besloot ik wat eerder te stoppen met werken en nog even de stad in te lopen. Natuurlijk ging dat gepaard met een kleine winkel-aanval. Geen van de dingen die ik heb gekocht had ik echt nodig, maar ze hebben niet veel gekost en ik ben er blij mee.

shoplog_18_6_13_02shoplog_18_6_13_11

Als eerst ben ik bij de Sostrene Grene naar binnen gelopen. Ik zocht nog een doosje met veel vakjes voor mijn groeiende confetti-verzameling. Elke keer als ik een stukje papier over heb, bijvoorbeeld na het inpakken van een cadeautje, stans ik er een paar confetti-tjes uit en bewaar ze. Hier kan ik later foto’s mee opleuken of gebruiken voor een diy. Dit doosje koste €3,97 en voldoet prima.

shoplog_18_6_13_07

Bij Sostrene Grene kwam ik ook deze pom poms tegen. Ik heb een kleine pom pom obsessie. Ik droom van zo’n wolk gezellige pom poms in een hoek van mijn nieuwe werkkamer en neem elke set mee die ik tegen kom. Hopelijk staan ze straks net zo mooi in mijn kamer als op alle pinterest-foto’s die ik heb verzameld. De pom poms waren € 2,88 voor 5 stuks.

pompomsZie je wat ik bedoel? DIT is de oorzaak van mijn pom pom verslaving. Zo te zien moet ik ook alles in pastel schilderen en overal kerstlampjes ophangen…

shoplog_18_6_13_10

Terug naar de shoplog. Bij de H&M heb ik deze sokken gekocht. Niet bijster interessant. Ik heb eigenlijk alleen maar zwarte en grijze sokken. En in de H&M besloot ik dat te veranderen en alleen maar ontzettend vrolijke sokken te gaan kopen. Niemand zal ze ooit zien omdat ik meestal laarsjes draag, maar dan heb ik in ieder geval elke ochtend een feestje als ik ze aantrek. Dit zijn trouwens niet extreem vrolijke sokken, maar ze zagen er fijn en vrouwelijk uit en ze waren maar €3 voor drie paar!

shoplog_18_6_13_03

Bij de H&M kocht ik ook deze natte doekjes. In september ga ik naar het festival Into The Great Wide Open en deze leken me fijn voor in mijn tas. Altijd handig als er tijdens het dansen iemand per ongeluk een beetje bier op je morst.

shoplog_18_6_13_04

Bij de kruidvat kocht ik deze shimmer powder van Essence uit de ’ticket to paradise’ collectie. Op het festival na ben ik niet van plan om op vakantie te gaan, dus een ticket naar paradise kan ik wel gebruiken. Ik vind het patroontje mooi en ik hou van make-up wat ik zonder schuldgevoel de winkel mee uit kan nemen. De shimmer powder kostte €2,99.

shoplog_18_6_13_05

De Big Bazaar is echt zo’n winkel waar ik uren in bakken kan zitten graaien en dan met een hele berg of helemaal niks naar huis kan gaan. Ik was al bijna weggegaan toen ik dit juweeltje onderop een plank zag staan. Ik heb er een luttele €0,99 voor betaald.

shoplog_18_6_13_09

Als laatst deze nagellak van Chanel. Deze heb ik niet die middag in de stad gekocht, maar lag op mijn deurmat toen ik thuis kwam. Ik heb hem op marktplaats gekocht als cadeautje voor mijn moeder. Ze gaat door een zware tijd en ik neem dan ook lekker vaak een presentje voor haar mee. Ze zijn in de winkel volgens mij zo rond de €25,- maar ik heb er via marktplaats €10,- voor betaald. Nog steeds niet goedkoop, maar een goede prijs voor een speciaal cadeautje.

Nog meer mensen die dingen hebben gekocht?

REACTIES:

 1. Jasmijn

  Ow..,die eerste nagellak is echt schattig,mooi koopje! :D En dat confetti is erg goed..,ik heb ook altijd stukjes (mooi) papier over,en dit is een superleuk idee ermee..,thnx! ^_^

  Reageren
 2. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…

  Reageren
 3. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions..

  Reageren
 4. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

  Reageren
 5. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 6. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 7. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 10. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *