Party Office make-over #1

Vandaag is er nóg meer office pret op teamconfetti.nl! Net als Vera had ik grootste plannen met mijn thuiskantoor en ik kan jullie nu eindelijk een stukje laten zien. Het moest er wat ruimtelijker/lichter worden en ik wilde graag een kast waar ik al mijn webshop-artikelen en benodigdheden in kwijt kon. En die is er nu! Komt dat zien!

twee kasten

Tadaaaaaaa! In de achterste hoek van mijn party office staan nu twee prachtige kasten van Eyoba. De oplettende kijker weet dat dit niet de eerste keer is dat ik samenwerk met Eyoba, eerder reviewde ik een prachtige ronde eettafel (bekijk hier de foto’s). De kasten zijn onder dieper dan boven en daardoor hebben ze een soort driehoekvorm. De kasten zien er heel licht uit, maar zijn gelukkig heel stevig, want ze moeten behoorlijk wat gewicht dragen (al die planners, poeh).

enveloppenblikken

Bovenin zitten de smalste plankjes en die zijn perfect voor mandjes en blikjes waar geen producten maar wel handige webhop-benodigdheden in zitten. Zoals kleine enveloppen, stickers met het Team Confetti logo erop, extra touw om pakketjes stevig mee in te pakken, etc. In het blauwe blikje met groene deksel zit alleen maar elastiek dat ik vroeg inkocht voor de agenda van 2017. Vorig jaar moest ik héél hard zoeken naar geschikt elastiek in de juiste kleur met een fijne prijs en toen ik die had gevonden, heb ik alvast extra ingeslagen voor volgend jaar, haha. Een verstandige meid is op haar toekomst voorbereid…

unicorn tegels mandje

Ik vind het zo fijn om de unicorn tegels nu eindelijk elke dag te kunnen zien shinen in een gouden mandje in plaats van dat ze weg waren gestopt in een kartonnen doos onder mijn bureau. Het is niet alleen makkelijk met inpakken, maar het is ook echt heel fijn om iets goed te kunnen zien waar je heel trots op bent. Tijdens het opruimen van mijn kantoor kwam ik heel veel kleine, lieve zakjes tegen die perfect waren om de plakhaakjes die bij de unicorn tegels horen, in te stoppen. Onder het mandje zie je de drie TC feelgood boxen staan die ik eerder in beperkte oplage maakte. Ondanks dat het ontzettend veel werk was, ben ik ook dáár heel trots op en het is fijn om ze nu een mooi plekje te kunnen geven.

unicorn stickers daily planner

De meeste ruimte in de kasten wordt ingenomen door Team Confetti producten. Planners, stickers en tegels. Ik ben hard bezig met brainstormen voor nieuwe producten en denk er over na om een emaille pin te gaan maken. Omdat het kan, hihi. Maar daar moet ik eerst wat tijd voor vinden.

Dit is de enige ruimte die ik in mijn party office heb, waar geen deurtjes voor zitten en waarvan je de inhoud helemaal kan zien. Ik vond het belangrijk dat het er vrolijk en opgeruimd uitzag en dat is volgens mij heel goed gelukt. Het voelt organised, maar heeft nog steeds een party sfeer. Precies wat ik wilde.

♥♥♥

disclaimer

REACTIES:

 1. Frauke

  Zoo wat is dat leuk geworden! Echt heel strak en netjes, ondanks dat het open is, maar toch ook erg mooi en fleurig. Superfijn inderdaad dat je nu de producten waar je trots op bent, kan uitstallen. Altijd leuk om naar te kijken! Die unicorn tegels al helemaal! X

  Reageren
 2. Vera

  Olga! Wat een awesome kast is het geworden! Het lijkt me inderdaad heel fijn om al je artikelen in één oogopslag te kunnen zien; je mag absoluut trots zijn op alles dat je hebt ontworpen! Ik ga heel gauw eens even naar die kasten kijken, want die lijken me pretty amazing voor in onze nieuwe woonkamer. Joe!

  Reageren
 3. Melle

  OO ik kan hier dus echt uren naar kijken. Opgeruimde kasten met leuke spulletjes, jongens, misschien ligt het aan mij hoor maar ik vind het echt vét leuk! :)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hahaha, dat vind ik leuk om te horen. Ik heb er even over gedaan, maar ik ben ook héél blij met mijn opgeruimde kast. Ik heb wel een probleempje als ik een nieuw product ga ontwerpen. Moet ik maar iets héél kleins maken…

   Reageren
 4. Marlous

  Ohh ik vind het altijd zo leuk om binnen te kijken bij kantoortjes/winkeltjes aan huis. Word er altijd een beetje hebberig van, haha. Dit ziet er mooi uit!

  Reageren
 5. Judyann

  Let’s face it, weed can be a little intimidating. There’s all kinds of lingo involved buy weed packs, and there are so many strains to choose from that unless you have an experienced
  friend with you, buying weed can be really overwhelming.

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……

  Reageren
 7. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 13. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *