De ultieme home-office wishlist.

Gastblog door Vera – Zoals sommigen van jullie misschien al weten, ben ik net verhuisd. En met net bedoel ik afgelopen week (en als je je afvroeg waarom het een tijdje zo stil was op mijn eigen blog, dan weet je nu hoe dat komt). Ik verhuisde van een studio met alles erop en eraan (dus inclusief keuken en badkamer) van pakweg 24 vierkante meter naar een echt grote mensen huis met drie slaapkamers én een eigen office (!!!). Van dat laatste word ik natuurlijk mega excited want ik woonde en werkte voorheen in één en dezelfde ruimte en nu heb ik dus een hele kamer voor mijn bedrijf alleen. Yeehaaa!

Print

Maar die kamer moet natuurlijk ingericht worden. En hoewel veel van mijn office-inboedel gewoon is meeverhuisd mogen er ook best wat nieuwe dingen aangeschaft worden. Of ze nu super praktisch zijn of eigenlijk alleen maar leuk (of er om wat voor reden dan ook uiteindelijk helemaal niet zullen komen): vandaag deel ik mijn ultieme home-office wishlist met jullie.

Gastblog_7_StudioWishlist_DonutZitzak2

Deze donut zitzak van Woouf zag ik een tijdje geleden voor het eerst op instagram en ik vond hem meteen perfect voor mijn nieuwe office. Of hij er ook echt gaat komen weet ik nog niet, maar a girl can dream, right?

Gastblog_7_StudioWishlist_BloomingvilleSchaaltjes2

Call me childish, maar ik ben dus gek op alles met diertjes erop. Bloomingville heeft een prachtige kindercollectie bestaande uit onder andere deze keramieken schaaltjes. Ideaal voor op mijn bureau om kleine snippets in te bewaren zoals paperclips, punaises etc.

Gastblog_7_StudioWishlist_GirlBossMok2

Tja, je bent een GIRLBOSS of je bent het niet. En je kunt nooit genoeg leuke mokken hebben, daarom zou deze Girlboss mok een ereplaatsje op mijn bureau krijgen.

Gastblog_7_StudioWishlist_KitCatKlock2

Met dit item speel ik een heel klein beetje vals, want deze klok heb ik een tijdje geleden al aangeschaft. Wie mij een beetje kent weet dat ik gek ben op de Americana cultuur uit de jaren ’50. Chroom, pastelkleurtjes, jukeboxen; bring it on. Deze echte Amerikaanse klassieker stond al jaren op mijn wishlist, maar ik had nog geen ruimte om hem op te hangen. Toen de huurovereenkomst eenmaal getekend was, bestelde ik meteen deze Kit Cat Klock. En het leukste aan deze klok is nog wel dat de ogen en staart bewegen op de seconden. Op de klok kijken was nog nooit zo leuk.

Gastblog_7_StudioWishlist_SunJellies2

Omdat mijn nieuwe office heel veel ramen heeft en heel weinig muren moet ik creatief worden met opbergen. Leuke opbergmogelijkheden zijn hierbij het halve werk en deze super leuke plastic mandjes van Sun Jellies zullen zeker acte de présence geven in mijn nieuwe kantoor.

Gastblog_7_StudioWishlist_Wesco2

Ik zei het al: geef mij iets met pastelkleurtjes en chroom en I’ll follow you anywhere. Afval weggooien moet nou eenmaal in stijl en wat past er beter bij mijn Americana obsessie dan deze super schattige wesco-mini? Juist: niets.

Gastblog_7_StudioWishlist_Trolley2

Nog eentje in het kader van opbergen: deze trolley. Ik heb hem al op meerdere plaatsen in real life gezien en elke keer word ik er weer een beetje verliefder op. Niet alleen is hij heel ruim en leuk om zowel praktische als mooie items op tentoon te spreiden; hij is ook nog eens superhandig omdat je hem kunt verplaatsen als ie even een beetje in de weg staat.

Gastblog_7_StudioWishlist_WolkHanger2

Nog een item dat eigenlijk voor kinderen bedoeld is, maar who cares. Deze kledinghanger in de vorm van een wolk ga ik op een zeer volwassen manier gebruiken, namelijk om masking tape aan te hangen! Ik zag die slimme opbergsolution eens ergens op een markt met een gewone, saaie, houten kledinghanger en ik dacht: dat kan ik ook (of eigenlijk: dat kan ik beter), maar dan met een leuke hanger! Met een klein beetje geduld en een ijzerzaagje maak je deze hanger voorzichtig ‘open’ en dan schuif je zo je masking tape eraan. Een awesome office item is born!

Gastblog_7_StudioWishlist_NeonLamp2

Ik mag ‘neonverlichting’ dan vergeten zijn te noemen in het ‘Fabulous Fifties’-rijtje hierboven, maar ook dat mag niet ontbreken bij iemand met een Americana obsessie. Electric Confetti maak de allerrrrrrmooiste neonverlichting voor in huis en ik ga denk ik sparen voor dit ijsje. Of voor een van de andere super mooie ontwerpen. Of ik koop ze gewoon allemaal.

☆☆☆

Dat was mijn home-office wishlist. Heb jij nog tips voor items die echt onmisbaar zijn in een kantoor aan huis? Laat het me vooral weten in de comments, want ik ben altijd op zoek!

☆☆☆

Vera blogt één keer in de vier weken voor teamconfetti.nl. Ze is illustrator, allround mooie dingen maakster en ze heeft haar eigen label: Franje Design!

REACTIES:

 1. Frauke

  Wat een leuke wishlist! Die jelly manden vind ik echt heel erg vet, net als het rek en wauw, die bordjes van Bloomingville <3 Megacute! Wat fijn voor je dat je verhuisd bent en nu zo ruim woont, al helemaal dat er ruimte is om te werken in een afzonderlijke ruimte! X

  Reageren
  1. Vera

   Ja die extra ruimte is echt een verademing! Nu nog even door alle dozen ploegen, maar ik weet zeker dat het uiteindelijk heel tof gaat worden allemaal.

   Reageren
 2. Sjoukje - Meergeldminderstress.nl

  Wat een leuke dingen! Ik krijg er direct inspiratie van. Ik heb in mijn homeoffice een prikbord met kaartjes van Bloomon met mooie quotes hangen. Word ik ook heel blij van. Sindskort stopt Bloomon niet meer van die inspirerende kaartjes bij zijn boeketjes helaas. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke kaartjes te krijgen. Dan ziet het er ook elke keer net wat anders uit.
  En nog eentje, als je gek bent op diertjes: bij Loods5 hebben ze kledinghaakjes, in de vorm van diertjes (hertjes en zo). Past vast mooi bij je bordjes. (Die nu ook op mijn wishlist staan).

  Die kleerhanger vind ik ook echt superleuk.

  Reageren
  1. Vera

   Wat een leuke tips, Sjoukje! Ik ben bekend met Loods5 maar ik ben er al heel lang niet meer geweest omdat het voor mij nogal ver weg is. Dit klinkt zeker als een reden om er weer eens naartoe te gaan ;)

   Reageren
 3. Linda

  Wat heerlijk dat je verhuisd bent en je nu een apart kantoor hebt en wat een leuke wishlist….ik ben op slag verliefd geworden op dat servies, wat is dat super leuk en die klok! Je kantoor word vast super leuk, krijgen we het eind resultaat te zien?

  Reageren
  1. Vera

   Ha Linda! Een office-tour kan nu natuurlijk niet meer uitblijven, dus dat gaat helemaal goedkomen in een van mijn volgende gastblogs :)

   Reageren
 4. Pingback: DIY geïllustreerde badkameraccessoires. | Team Confetti

 5. Pingback: Franje Design Home Office Tour! | Team Confetti

 6. liyah

  Let’s face it, weed can be a little intimidating. There’s all kinds of lingo involved buy weed packs, and there are so many strains to choose from that unless you have an experienced
  friend with you, buying weed can be really overwhelming.

  Reageren
 7. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 8. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……….

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 11. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

  Reageren
 12. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 13. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *