Nails of the week: Tri accent nails

header

I love driehoekjes. Dat is geen geheim. Deze supermakkelijke nailart is dus perfect voor mij. Je kunt ze in alle mogelijke kleurcombinaties maken. Ik ging voor suikerspinroze en sparkles!

notw#23_17

De lichtroze kleur met glitters heet Star Kissed en is van Rimmel. Ondanks dat het zo’n lichte kleur is, dekt ie makkelijk in twee laagjes. En hij heeft een lekker breed kwastje zodat je snel klaar bent.

notw#23_38

Om de driehoekjes te maken heb je alleen plakband nodig. Meestal gebruik ik schildersplakband, maar gewone plakband is hierbij goed genoeg en wat makkelijker in gebruik.

Neem twee stukjes plakband van ongeveer 2,5 cm. Plak ze een paar keer op de binnenkant van je hand zodat ze wat minder kleverig zijn. Plak de plakbandjes zo op je nagel dat er een driehoekje vrij blijft. Lak een laagje dekkende nagellak en haal de plakbandjes er meteen vanaf.

notw#23_43

Het lakje wat ik gebruikte voor de driehoekjes, nam mijn moeder voor me mee van haar vakantie uit Italië. Het is nr. 05 van de Soft Touch Satin collectie van Bellaoggi. Ik ken het merk niet, maar ben er heel blij mee. Het is een donkerroze lak met gouden shimmers.

notw#23_4

Je kunt met deze nailart alle kanten op. Een driehoekje, twee of allemaal!

De Rimmel 60 seconde nagellak kost €4,99 per stuk en is verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat, Etos en Trekpleister. De kleur Star Kissed is waarschijnlijk niet meer te krijgen, ik heb deze al een tijdje.
De Soft Touch Satin lakjes van Bellaoggi kosten € 3,90 en zijn te koop in Italië. 

REACTIES:

  1. Types of periodic reports

    This post gives information about Nails of the week.Triangles appeal to my cousin. It is not a secret. Therefore, she will love this incredibly simple nail design. They can be produced in every conceivable color scheme. She chose glitter and cotton candy pink. Star Kissed is a light pink shade from Rimmel that has glitter in it. Although it is a very light color, it covers well in two coats. Furthermore, it features a broad tassel that makes finishing up quick.I appreciate your post.If you need an assignment then isuggest that you should contact Types of periodic reports service.Which will solve your problems.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *