Nails of the week: Breakfast at Tiffany’s

header

Deze week een combinatie die zo fris en vrolijk is als het weer buiten vandaag! Een zomerse blauwe kleur en een kleine hint naar de feestdagen. Deze lakjes zijn beide uiteraard weer van Essie, mijn favoriete nagellak merk.

notw#18_9

Op alle vingers behalve mijn ringvinger lakte ik Where’s My Chauffeur? De kleur doet me denken aan de mooie verpakkingsdoosjes van het Amerikaanse warenhuis Tiffany’s. Niet omdat ik daar ooit ben geweest of er iets heb gekocht, maar omdat ik teveel films kijk…

notw#18_12

Op mijn ringvinger zit Beyond Cozy, een kleur die tussen goud en zilver in zit (hoe krijgen ze het voor elkaar). Hij dekt perfect na twee laagjes en oogt superchique!

notw#18_17

Het is ontzettend makkelijk om te maken (nouja, als je het tenminste onthoudt dat er op je ringvinger een andere kleur komt, ik moest tot twee keer toe met nagellakremover in de weer). Maar het ziet er net wat spannender uit.

Doe jij weleens een accent nail?

REACTIES:

  1. Jana

    Dat doe ik ook weleens, mijn ringvinger in een andere kleur lakken :) Het ziet er inderdaad meteen heel wat chiquer uit! Mooie lakjes trouwens :)

    Reageren
  2. Pingback: Nails of the week: It’s not easy being green | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *