Kattenupdate #25

header

Ik trok een wat vervelende conclusie deze week: ik had niet genoeg foto’s voor de kattenupdate. Ik wist dat het moment eraan zat te komen dat mijn inspiratie op zou raken. Op en gegeven moment heb je gewoon alle foto’s wel gemaakt van je katten: op een stoel, onder een stoel, op de bank, onder de bank, op de stoep, op een auto, in bad…

En dus had ik maar twee foto’s:

kattenupdate25_4 kattenupdate25_5

Mo die een veer van Meike probeert te vangen en Mo onder een badmat. Best grappige kiekjes, maar niet genoeg om een volwaardige kattenupdate mee te vullen. Ik ben nog even in het kattenarchief gaan rond snuffelen en kwam gelukkig nog wat foto’s tegen die ik nog niet gebruikt had:

kattenupdate25_2 kattenupdate25_3 kattenupdate25_6 kattenupdate25_10 kattenupdate25_11 mo_en_tetkees_1

En nu is het op…

En dus kom ik met een voorstel: wat nou als ik elke zondag een Photo Diary maak, in plaats van een keer in de twee weken. En dat er dan onderaan die Photo Diary een Kattenbonus staat? Dan val ik niet in herhaling en hebben jullie toch nog je wekelijkse kattencuteness. Deal? Or no deal?

REACTIES:

 1. Dat Zit Wel Snor

  Ik vind het nog bijzonder dat je zoveel verschillende foto’s hebt kunnen maken. Mijn kat ligt gewoon heel de dag op zijn gat. Ik ben wel fan van je kattenfoto’s. Stoppen is voor mij geen optie ;)

  Reageren
 2. Pingback: Blog sharing - GeekstersGeeksters

 3. shalon

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *