IKEA NIEUWS: JANINGE & SINNERLIG

Het is alsof alle winkels langzaam wakker worden uit hun winterslaap. Er komen steeds meer berichten over nieuwe collecties mijn emailbox binnen gedruppeld. Zo ook van IKEA! En omdat teamconfetti-lezers echte hardcore IKEA fans zijn, werd het weer eens tijd voor een IKEA blogje. Ik heb de leukste dingen ertussenuit gepikt, kijken jullie mee?

IKEA_JANINGE IKEA_JANINGE_2 IKEA_JANINGE_3 IKEA_JANINGE_4 IKEA_JANINGE_1

 – JANINGE SERIE –

JANINGE is een serie met stoelen die eigenlijk voor openbare ruimtes is bedoeld zoals bijvoorbeeld restaurants of de bibliotheek. Maar ik vind het stiekem ook HEEL handig dat deze stoelen tegen een stootje kunnen, makkelijk stapelbaar zijn en makkelijk schoon te maken zijn. Tetkees krabt graag aan de onderkant van onze stoelen en ik gooi ook weleens iets om (meestal iets onmogelijks zoals cola of vruchtensap) dat op tafel staat. En ze zijn er ook in het geel, yay! Ik ben benieuwd of ze ook lekker zitten…

De JANINGE serie is vanaf nu verkrijgbaar in alle winkels.

01_IKEA_Ilse_Crawford 02_IKEA_Ilse_Crawford 03_IKEA_Ilse_Crawford 04_IKEA_Ilse_Crawford 05_IKEA_Ilse_Crawford 06_IKEA_Ilse_Crawford 07_IKEA_Ilse_Crawford 08_IKEA_Ilse_Crawford 09_IKEA_Ilse_Crawford 10_IKEA_Ilse_Crawford

– SINNERLIG COLLECTIE –

De Britse designer Ilse Crawford maakte speciaal een collectie voor IKEA met 30 producten gemaakt van natuurlijke materialen. Kurk is het nieuwe zwart and I love it! Die tafel en die krukjes! Ik heb het niet meer! Niet alles past in mijn huis (veel te stijlvol, ik ben een beetje een klein kind als het om interieur gaat) maar ik kan niet wachten om de collectie in het echt te gaan bekijken. Ik moet nog wel heel eventjes wachten…

De SINNERLIG collectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA.

***

En dit was nog niet alles, eind maart heb ik nog veel meer leuke IKEA nieuwtjes waar ik nu nog niks over mag vertellen… You wait and see!

REACTIES:

 1. Natasja

  Ik vind vooral de stoelen leuk en dan de gele! Lekker knal. Wij willen hier nog een deel van de picknicktafel zagen zodat er aan 1 kant stoelen kunnen staan. Hmmm…hoor ik daar een DIY?

  Reageren
 2. Pingback: Kitchen Table And Chairs Jysk

 3. Betsy

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *