Ik zoek baas #29

header

Animals in the spotlight: we’ve selected ten cute pets, who are waiting to be adopted!
In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke maand tien asieldieren in het zonnetje. Deze maand een hondje met mooie flaporen, een rijtje ratjes en nog acht lieve dieren die op dit moment nog in het asiel wonen. Ze zijn over het hele land verspreid en zoeken allemaal nog een baasje!

ik_zoek_baas_binoentammie

Bino en Tammie uit Zandvoort.
Bino en Tammie wonen sinds kort samen en zoeken dus ook samen een nieuw huis. Tammie was in het begin erg angstig maar zit nu samen met haar vriend in een andere ruimte waar veel meer mensen in en uit lopen en ze begint aardig los te komen.
Wil jij wel samenwonen met dit gezellige stel? Klik dan hier voor meer info.

ik_zoek_baas_eva

Eva uit Utrecht.
Eva zit al een ruime tijd in het asiel en heeft laten zien dat ze een dame is met een eigen wil. Ze kan pittig zijn, maar ook echt knuffelig. Ze komt op schoot en laat zich prima aaien. In een rustige omgeving zonder andere katten en dieren, zal Eva weer tot zichzelf kunnen komen en haar rust vinden. Waarschijnlijk zal ze dan meer haar lieve kant laten zien en de pittige momenten bewaren voor wanneer je haar een keer niet goed leest.
Kun jij Eva een stabiel thuis bieden? Klik dan hier voor meer info.

ik_zoek_baas_fred

Fred uit Enschede.
Fred is een leuke, vrolijke langharige cavia. Als Fred de koelkast hoort, begint hij leuk te fluiten.
Op zoek naar een guitig vriendje? Klik dan hier voor meer info.

ik_zoek_baas_jimmy

Jimmy uit Zuidwolde (Groningen).
Jimmy is een Staffordshire terrier reu. Zijn geschatte geboortedatum is 02/10/10. Een lieve, trouwe hond met de wil om te leren. Omdat Jimmy zich op zijn gemak voelt in een kennel, is een kennel een ideaal hulpmiddel om hem te leren zich langzaam aan te passen aan een meer huiselijke omgeving. Jimmy had een aangeboren afwijking aan zijn rechteroog, zijn oog is daarom verwijderd. Jimmy heeft er geen last van en redt zich prima met één oog.
Bied jij Jimmy een liefdevol thuis? Klik dan hier voor meer info.

ik_zoek_baas_keesje

Keesje uit Dordrecht.
Keesje is een ondernemend typje en is gek op gezelligheid en aandacht. Verder gaat hij graag op onderzoek uit en is voor zijn 8 jarige leeftijd nog hartstikke speels. Het is een leuke vent die echt een tweede kans verdient!
Wil jij het wel proberen met deze grapjas? Klik hier voor meer info.

ik_zoek_baas_leah

Leah uit Utrecht.
Leah heeft ietsje langer de tijd nodig om je te leren kennen, maar wanneer ze om is, dan is ze ook echt om! Ze is gek op knuffelen en gezelligheid. Ook is Leah heel erg speels. Al je een tak voor haar weg gooit, dan gaat ze daar met grote bokkensprongen achteraan! Leah kan goed met andere honden omgaan. Leah is geschat op ongeveer 4 jaar.
Vind jij haar vleermuisoren ook zo onweerstaanbaar? Klik dan hier voor meer info.

ik_zoek_baas_marie

Marie uit Enschede.
Marie is een leuke, nieuwschierige dame. Ze laat zich netjes oppakken en aaien vindt ze ook geen probleem. Wel is ze een best ondernemend typje daarom denken wil daarom niet al te lang op schoot zitten.
Wil jij deze hangoor mee naar huis nemen? Klik hier voor meer info.

ik_zoek_baas_marley

Marley uit Zandvoort.
Marley is een actieve jongen (zeker voor zijn leeftijd) hij speelt graag met de bal of met een stok. Met andere honden is hij wat wisselend. De ene keer is er niets aan de hand en de andere keer wil hij even zijn “stoerheid” laten zien. In huis gaat Marley echt niet samen met andere honden.
Ben je ook gesmolten door de aanblik van Marley? Klik dan hier voor meer info.

ik_zoek_baas_mickey

Mickey uit Spijkenisse.
Mickey is een blauw-cypers-witte ex-kater van 6 jaar oud. Deze lieve kater is samen met 3 andere katten achter gelaten door hun baasje. Mickey is een iets wat brutale kater die graag opvalt. Hij is lief, grappig, ondeugend en ondernemend.
Zie jij wel wat in deze stoere kerel? Klik hier voor meer info.

ik_zoek_baas_ratjes

Fruts, Potter, Paul, Piet & Flop uit Ridderkerk.
Deze vijf ratjes zijn klaar voor een nieuw huisje.
Wil jij een (of meerdere) van deze schatjes mee naar huis nemen? Klik dan hier voor info.

***

Lezeres Tamara is (naar ons weten) de eerste die door onze Ik-zoek-baas-blogposts aan een nieuw huisdier is gekomen. Ze las over parkietje Pokito, is in het asiel gaan kijken en heeft haar mee naar huis genomen. Lees verder over haar parkietjes op haar blog Softpixel.nl.

***

Heb je zelf geen plek voor een huisdier, maar ken je iemand die op zoek is, deel dit bericht dan met hen! Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

 1. Frauke

  Ah wat een lieve, prachtige diertjes die helemaal niet in het asiel thuishoren! Ik zou soms ook gewoon alle beestjes willen meenemen, maar hier op appartement mogen we er helaas geen hebben :(. Super jammer! Echt lief dat jullie dit zo doen :).

  Reageren
 2. Manon

  Wat een supertoffe rubriek van jullie zeg. Ik heb zelf al drie katten en een vierde is net iets teveel, anders had ik alle poezen in huis genomen!

  Reageren
 3. Manon

  Ik vind dit echt een super leuk artikel, ik reageer alleen niet meer zo vaak omdat ik ze allemaal wel zou willen hebben haha. Helaas is dat niet mogelijk. Ik vind het super dat jullie dit doen!

  Reageren
 4. Tamara

  Wat leuk dat jullie mij vermelden op jullie blog :D Pino (Pokito) heeft het nog steeds erg naar haar zin hoor ;-) Fred lijkt mij wel een grappig beestje: ‘Als Fred de koelkast hoort, begint hij leuk te fluiten’. Dan zou hij bij mij de hele dag door fluiten denk ik haha, gezellig!

  Reageren
 5. Kelsey

  Aaaaah, vleermuisoortjes. CUTE. Wat zijn het allemaal schatjes, zeg. Zo jammer dat ze nog zonder baasje zitten. Maar het is wel fijn om op die website te zien dat er ook regelmatig een ‘Ik heb baas’ verschenen is op een foto van een lief diertje.

  Goed initiatief deze rubriek, dames! :)

  Reageren
 6. Femke

  Ik ben verliefd op Fred. Zou hem onwijs graag willen adopteren, helaas is Enschede wel heel ver weg :( Balen!!

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……

  Reageren
 12. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *