Hidden Treasures #2

header6

Afgelopen week heb ik weer wat spulletjes gekocht bij de kringloopwinkel, onder andere een boekje met mooie illustraties en een blikje. Eenmaal thuis zag ik dat het blikje een beetje raar vlekkerig was van binnen, tijd voor een upgrade dus!

grundtalHet blikje heeft een glazen dekseltje en op de onderkant een magneet, het leek mij leuk om er een mooi plaatje in te plakken om zo de vlekjes op de bodem te bedekken. Uit het boekje “Floere het fluwijn” (geweldige titel!) koos ik een afbeelding. Vaak koop ik 2e hands boekjes voor de illustraties, maar vervolgens kijk ik er bijna nooit meer in. De afbeelding heb ik maat geknipt en in het blikje gelijmd.

 

grundtal2et voilà!

 

grundtal4Ik bewaar nu punaises erin en dankzij de magneet hangt ie mooi op de zijkant van mijn koelkast/krijtbord.

 

Ook nog gekocht bij de kringloop:

beetje
Mijn vrienden waren niet echt onder de indruk van The Batmobile, ben ik echt de enige (ouder dan 6 jaar) die dit leuk vind?

REACTIES:

 1. samaclean

  هل أنت قلق من الروائح الكريهة في حمامك؟ هل تعبت من الشعور بالحرج أمام ضيوفك؟ تنتشر الروائح الكريهة من المغسلة ليس فقط في حوض الغسيل ولكن أيضًا في غرفة المعيشة والغرفة التحكم في الرائحة لأحواض الغسيل
  التنظيف المستمر للحمام وإزالة الرواسب وبقايا الشعر التي تسبب الروائح الكريهة استخدم الخل الأبيض وصودا الخبز وصب الماء المغلي فوقه.تتفاعل هذه المواد ويجب ألا تتلامس مع الوجه أو اليدين من الجيد أيضًا استخدام روائح الحمام بشكل مستمر وشراء الروائح التي تعمل بمفردها لنفس الفترة الزمنية
  استشر سباكًا متمرسًا ، خاصةً إذا كانت لديك مشاكل متعلقة بالتسريبات وانسداد الأحواض

  التخلص من رائحة المجاري في الحمام

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *