Het beste van de kattenbonus 2016!

HAPPY NEW YEAR! En welkom terug op teamconfetti.nl! Een maandje rust heeft me goed gedaan maar ik vind het ook wel heel leuk om weer terug te zijn. Ik ben een beetje laat met mijn favoriete jaaroverzicht, maar het beste van de kattenbonus is een traditie die ik niet wilde overslaan! En nu alle feestjes weer voorbij zijn, kunnen jullie vast wel een oppepper gebruiken. ;)

Op willekeurige volgorde hier de kiekjes die ik vorig jaar van mijn katjes maakte. Wees gewaarschuwd, het zijn er héél veel…

mo tetkees doos mo tetkees bed mo tetkees sneeuwtetkees yoga 1mo op bedtetkees 3 tetkees gordijn tetkees rug tetkees papierbakmo bad mo badpoesjes mo tetkeesmo bed modelmo en tetkeestetkees in bad tetkees kijkt naar buiten tetkeesmo unicornmo tetkeestetkees schreeuw tetkees slaap tetkees poef 1tetkees computer tetkees weirdomo slaapttetkees raammo voetjes mo op de bank Mo trapjetetkees tom yoga met tetkees Tetkees balkon Tetkees cute tetkees staart Tetkees tuinbankjetetkees-bedmo buiten mo buiten 2

BYE BYE MO

Helaas heeft deze ultieme kattenbonus een verdrietig einde. De twee foto’s hierboven zijn helaas de laatste foto’s die ik van Mo heb gemaakt (in augustus). Hierna sprong hij de struikjes in, ving een muis, rende weg en ik heb hem daarna nooit meer gezien. Hij was steeds vaker en steeds langer van huis en we wisten dat de kans bestond dat hij op een dag niet meer terug zou komen. We hopen dat hij blij is waar hij nu is en mocht hij onder een auto zijn gekomen o.i.d. dan weten we dat hij een heel blij leventje heeft gehad. Sommige katten zijn een jaartje van huis en komen dan doodgewoon weer terug, dus wie weet zien we hem ooit weer terug…

REACTIES:

 1. Debbie

  Ik word blij van deze foto’s, poezebeesten in je leven zijn zo leuk! Ik schik wel van het einde zeg. Wellicht is Mo zo’n kat die inderdaad lekker rondzwerft en dan gewoon weer thuis komt. Fingers crossed.
  Heb je ‘m wel aangemeld bij Amivedi of zo?

  Reageren
 2. Miriam

  Heerlijke foto’s. Maar wat naar van Mo. Ik weet helaas hoe het is als je er eentje moeten missen (onze Liam -in 2015 nog geposeerd met de confetti box- is in aug 2015 plotseling overleden). Sterkte!

  Reageren
 3. Kathleen

  Wat een geweldige foto’s en een superleuk overzicht! Het zien er toch wel twee schelmen uit.
  Ik hoop stiekem dat Mo uiteindelijk zijn weg nog terugvindt.

  (Also: welcome back!)

  Reageren
 4. Meinke

  Ik zag op Instagram een foto van Mo bij het bad… Yeah Mo is terug dacht ik nog. Helaas nog steeds niet lees ik nu. Wat verdrietig en zie bovenstaande vraag van Debbie (amivedi…) waar ik ook benieuwd naar ben maar waar jullie vast aan hebben gedacht…
  Fijn dat je weer terug bent op het internet, ik mis de stukjes (met weekoverzichten). Een heel fijn 2017 als Girlsboss!
  Lieve groeten Meinke

  Reageren
 5. Eline

  Aaah, zoveel schattige poezenfoto’s! Ik moet de mijne vaker gaan fotograferen, denk ik dan. En wat jammer van Mo. Hopelijk komt hij dit jaar toch gewoon terug het huis binnengewandeld.

  Reageren
 6. Eline

  Jaaa Olga is terug ! Ik hoop dat je een beetje tot rust bent gekomen. Wat een leuke kattenbonus, ookal is het heel triest dat Mo al een tijdje niet thuis is geweest. Waarschijnlijk beleefd hij nu allemaal spannende avonturen :)

  Reageren
 7. Wendy

  hahah goed begin van het jaar met Tetkees en MO, wel jammer dat Mo nu zo lang van huis is. Hopelijk komt hij snel weer terug. Gelukkig nieuwjaar Olga!

  Reageren
 8. Lottes Anekdotes

  Er kunnen nooit te veel huisdierfoto’s zijn, zeg ik! Ik zeg bewust huisdieren ipv katten, want ik heb zelf konijnen en daar kan ik echt duizenden plaatjes van schieten. Hopelijk duikt Mo binnenkort weer op…
  Welkom terug, Olga! Ik moest afgelopen weekend een paar keer aan je denken toen ik weer eens in Groningen op bezoek was. :)

  Reageren
 9. Miranda

  Als eerste nog de beste wensen en wat een leuke foto’s van je katten…
  Nou heb ik een tip voor je om je kat Mo terug te vinden, je woont in Groningen toch? (ik ook namelijk) en ik weet niet of je op facebook zit want ik ben lid van een groep op fb genaamd “Kat vermist of gevonden in Groningen”, titel zegt genoeg dus ik wijd daar niet verder over uit. Ik wil je alleen vertellen dat er geregeld katten op staan die gevonden is of ergens rondzwerven en er slecht uitzien of erger. Laatst stond er een kat op (leek op Mo maar was het niet had een zwart neusje) die gevangen was (en in het asiel terecht kwam) en een chip had maar het baasje om wat voor reden niet konden vinden. Ik dacht misschien voor jou/jullie om toch info te krijgen over Mo het word namelijk dagelijks bijgewerkt en ze helpen je echt mee met zoeken of geven je tips enzovoort.. hier is de link naar het fb pagina https://www.facebook.com/groups/684062748289994/
  Ik weet niet of je er wat aan hebt ik hoop voor je dat je snel antwoord krijgt of dat hij snel terug is..

  Reageren
 10. Beatrix de Boer

  Heel af en toe kijk ik naar jullie berichten over de katten: hoe gaat het met ze?
  De schrik sloeg me nu om het hart: Mo is uit beeld, wat naar. Hoe gaat het met Tetkees?
  Ik leid uit de foto’s af dat ze veel met elkaar bleven optrekken.
  Zelf heb ik een poes Fleur die meer dan 2 jaar uit mijn beeld is geweest en toen als een wonder aan kwam rennen toen ze me zag.
  In de tijd dat ze weg was, kreeg ik met vlagen heimwee naar haar, met de vraag “Waar ben je nou?”
  Vanuit dat gevoel hoop ik dat jullie hier antwoord op krijgen.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *