Free printable voor HEMA.nl!

Ik deed een dansje in de supermarkt toen ik in een email las dat ik nog een keer zes blogartikelen voor HEMA mocht maken. En voor het eerste artikel kon ik eindelijk een idee uitvoeren waar ik al een tijdje mee rondliep. HEMA heeft namelijk hele leuke gekleurde multomappen (of ordners) met zo’n vakje achterop de rug waar een papiertje in zit. Daar kun je de inhoud van je map op noteren. Heel handig, maar een beeeeeetje saai. En dus maakte ik een vrolijke free printable!

hema printable 1

Op een A4 staan maarliefst drie strookjes die je in de rug van je multomap kunt steken. Geen saaie kantoormappen meer dus!

hema printable 3 hema printable 4 hema printable 2

Wil je ook je ordners in een nieuw jasje steken met deze free printable? KLIK HIER.

♥♥♥

Lees ook mijn andere artikelen voor HEMA:
Wil je weten wat voor tips ik heb op het gebied van care packages? KLIK HIER.

Wil je weten wat er allemaal in een lekkere Hugo cocktail gaat? KLIK HIER.
Wil je mijn lekker-slapen-tips lezen en schattige foto’s van MO bekijken? KLIK HIER.
Wil je mijn DIY met punaises en kurkbord lezen en de printable downloaden? KLIK HIER.
En heb je mijn eerste HEMA DIY met memoblaadjes en photo props gemist? KLIK HIER.

REACTIES:

  1. Emma

    Ik zag ‘m al voorbij komen op de Hema-blog! Heel erg leuk bedacht en gemaakt zeg :) Ga ‘m uitprinten!
    En trouwens, wat mooi netjes geschreven op de laatste foto :D

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *