Favorieten oktober

headerDeze maand werd ik verliefd op lushproducten, blèèèrde ik mee met de nieuwe hit van Katy Perry en ontdekte ik een geweldige nieuwe tv-serie!

diary_okt#2_2

DRANKJE: TESSELTJE LIKORETTE
Deze kwam ook al voorbij in mijn Photo Diary van afgelopen dinsdag: Tesseltje Likorette. Jum jum jum! Lekker zoet en kruidig, en omdat het een likorette is, zit er niet al teveel alcohol in. Helaas alleen te krijgen op Texel… Snif!

pizza_4 photo_diary_ok1_28

FOOD: PIZZABROODJES & CHOCOLADEFONDANT
Nee, het is niet gezond, maar zooooo lekker. Ik heb te vaak deze pizzabroodjes gemaakt deze maand. Ook heel lekker met rozemarijn in plaats van thijm! En de chocoladefondant heb ik maar een keer gegeten, maar ik fantaseerde er wel vaak over…

beautylab_5

BEAUTY/VERZORGING: LUSH!
Ik kreeg in mijn gewonnen verwenpakket vier superlekkere Lush goodies. En hoewel er veel fantastische dingen in dat pakket zaten, geniet ik elke dag het meest van het stuk zeep en de bruisbal. Waarom? Omdat ze een beetje in de badkamer liggen lekker te ruiken. Elke keer als ik er naar binnen loop, waan ik me in een spa en verschijnt er direct een glimlach op mijn gezicht.

favorieten okt_2

FASHION: JAS SISSYBOY
Dit is het derde jaar dat ik met koud weer mijn heerlijke winterjas uit de kast mag trekken. Dus nee, niet nieuw, maar wel elke winter een feest om weer aan te mogen. Hij is erg lekker warm en heeft een fijne capuchon. Als ik hem aan heb voelt hij zo lekker warm en fluffy dat ik het gevoel heb dat ik er vast uit zie als een Michelin mannetje. Dan kijk in de spiegel, en nee hoor, keurig in verhouding! Toch?

100_things_fall2_2 100_things_fall2_3 diary_okt#2_10 favorieten okt_1

VERSLAVING: MARKTPLAATS
Ik maakte al meerdere artikelen met leuke marktplaatsvondsten en heb mezelf daardoor een beetje aangestoken. Zo erg zelfs dat we tegenwoordig drie keer in de week bij vreemden op de stoep staan om iets op te halen. Arme Tom! Maar hij zeurt nooit en vindt alle maffe spullen die ik koop leuk. Bless him!

SERIE: CALL THE MIDWIFE
Ik moet meer BBC series kijken. Ze zijn zo prachtig gemaakt, serieus en grappig tegelijkertijd. Zo ook Call the midwife, een serie die gaat over vroedvrouwen in een arm deel van Londen in de jaren 50. Elke aflevering word je meegenomen in weer een ander verhaal en leef je mee met de personages. Check de trailer!

MUZIEK: KATY PERRY, ROAR!
Ik was een beetje boos, verdrietig en teleurgesteld deze maand. Het gebeurt iedereen wel eens. Je kan er flink van balen. En dan is dit een geweldig lijflied! Zet dit nummer een uur of twee op repeat en je kunt er weer tegenaan!

Wat is het leukste/fijnste/mooiste/lekkerste dat jij deze maand kocht/at/bekeek/beluisterde?

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *