Confetti Soap #62 + kattenbonus!

Vorige week klusten we verder aan mijn party office, haalde ik heel veel nieuwe dingen in huis en unboxte ik de Team Confetti Easter Swap…

kast deurtjes

Vorige week zondag gingen Tom en ik weer even aan het werk in mijn party office. Ik zocht zakelijke papieren uit (echt geen feestje) en Tom plaatste meer deurtjes voor mijn halve witte Billy kasten. Het is nu nog een beetje een bende, maar volgens mij wordt het heel erg mooi. :)

sokkenla

Misschien een beetje too much information, maar ik voel me zó goed als mijn sokken la er zo uitziet, hihi. Heel veel en netjes opgevouwen enzo. Sowieso is mijn ondergoed heel vrolijk om naar te kijken. Wilde ik jullie niet onthouden. Wie is er hier nog meer al bijna dertig en heeft er gekleurde confetti op zijn onderbroeken en kastengezichtjes op zijn sokken?

kawaii pen

Planner-de-plan-plan! Mijn weekplanner is érg fijn in gebruik, al zeg ik het zelf. Makkelijk om taakjes die niet afkomen in één beweging naar de volgende dag te verplaatsen. En op maandag altijd een fris velletje. De pen kocht ik trouwens op blippo.com, een webshop die ook de kawaii box verkoopt (de winnaar van de box is inmiddels bekend). Met poezenpennen is het toch leuker organisen. ^_^

olga outfit

Let niet op de hand die uit mijn elleboog komt (dat is Tom) of de kattengeest achter mijn knie (Tetkees). Let op het superleuke jurkje dat ik een tijdje terug in de sale bij Seasalt Cornwall kocht. Ik ben zo’n fan van die winkel. Fair fashion, mooie kleuren en printjes en het zit heel erg lekker.

juice

De vorige keer dat Tom een green juice voor me maakte, stopte hij er een prei in (hoe ik dat heb ervaren lees je in de Confetti Soap van vorige week). Deze keer verving hij de prei door sinaasappelen, stuk beter. :)

party

Ok, ik zou dus een beetje een rustige werkkamer maken hè? Maar toen zag ik deze ballonnen en ik heb ze toch maar in mijn winkelmandje gegooid. Just in case het straks toch niet ‘party’ genoeg is. Heb ik nog iets achter de hand.

team confetti easter swap mo knuffel team confetti slinger tetkees mo ketting

Vorige week was het éindelijk zover, iedereen van Team Confetti had zijn ‘easter swap box’ binnen. We hadden loodjes getrokken en elkaar een doos vol goodies gestuurd in een semi-paas-thema. Vera had mij getrokken en het openmaken was echt een feestje. Dit is nog maar een klein beetje, er zat nog veel meer in! Aankomende week komt er nog een blogartikel online waar we ongefilterd foto’s op een hoop gooien van de unboxing mayhem. De foto’s vlogen door onze whatsapp groep gepaard met uitzinnige reacties.

pepaloves bestelling shirt pepaloves

En alsof ik nog niet genoeg geshopt en gekregen had, kwam ook mijn bestelling van pepaloves.com binnen. Ook met korting gewinkeld, hihi. Ik denk erover na om binnenkort een shoplog te maken van alle fair fashion kleding die ik de laatste tijd bij elkaar heb gewinkeld. Ik heb nu een paar merken gevonden waar ik heel blij van word en waar ik graag een paar euro meer aan uitgeef.

KATTENBONUS!

tom en tetkees tetkees slaap tetkees in bad mo zetel mo knuffel mo badkamervloer

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Stephanie

  Jouw Confetti Soap blogs zijn echt mijn lievelings om de maandagochtend mee te beginnen :)
  En die gouden opblaasletters… ik ga mijn vriend overtuigen dat we die écht moeten hebben voor op ons trouwfeest!

  Reageren
 2. Tamarah

  Ohw die Marie Kondo methode van jouw sokken en onderbroeken hihi! Ik houd van georganiseerde lades! En heerlijk toch dat er nog een beetje kind zit in een volwassene!

  Reageren
 3. Linda

  Wat een vrolijke lade heb jij, ik ben ook gek op printjes overal op en ben de dertig gepasseerd :-) je eatser swap ketting is zo leuk en uniek. Wat een leuke kleren heb je gekocht, daar ga ik zo ook even kijken. De kattenbonus is geweldig, wat kunnenn ze toch vol overgave slapen en de foto’s van Mo met zijn muisje en Tetkees met de pootjes voor haar snuitje vind ik zo schattig.

  Reageren
 4. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……..

  Reageren
 5. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet………

  Reageren
 6. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 7. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 12. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *