Confetti soap #32 + kattenbonus!

Afgelopen week had ik twee feestjes op het water, een feestje IN het water met Mo aan mijn zijde en bakte ik een schaal confetti koekjes!

exota

Zaterdagmiddag waren Tom en ik in de stad bij de winkel De Kaaskop voor een cadeautje voor mijn oom, die 70 was geworden. Er stonden rekken vol met deze retro limonade. Oh, daar word ik zo blij van, al die vrolijke flesjes. :)

grachten groningen frisian queen

De rest van het weekend zat ik in een bootje, haha. Eerst op zaterdag door de grachten van Groningen met een vrijgezellenfeestje en op zondag in een fancy boot die door Friesland voer tijdens het verjaardagsfeestje van mijn oom. Heel toevallig.

varen friesland

Het was helaas wel pokkenweer zondag en daarom hebben we de hele reis met zijn allen binnen gezeten. Wel leuk dat we op een gegeven moment over een viaduct voeren. Ik was er al wel vaak onderdoor gereden, maar eroverheen nog nooit. :)

keuken stuken

Maandag kwam de stukadoor om onze keuken een beetje glad te strijken. En het is zo mooi geworden! Nu nog kitten, schilderen en plintjes leggen en hij is af!

postzegels

Ik had nieuwe postzegels besteld omdat de vorige voorraad al bijna op was! Er worden zoveel daily planner notitieboekjes besteld dat ik door mijn postzegelvoorraad vlieg. Deze kun je trouwens gewoon per tien in de webwinkel van postnl kopen, ik vind ze zo schattig.

patroon

Er zijn ontzettend veel patroontjes opgestuurd voor in de agenda en ik vind het zo fijn dat ze allemaal zo van elkaar verschillen. In deze is extra veel werk gegaan, alles is gemaakt van papier! Bedankt Noortje Bosma (en ook alle anderen) voor het meedoen!

koekjes irrational man

Donderdag bakte ik koekjes (recept coming soon) die ik ’s avonds meesleepte naar de bioscoop. De nieuwe Woody Allen film is uit en hij is leuk. Heel typisch Woody Allen, je moet er wel van houden. ;)

vestje

Ook dook ik na lange tijd weer eens een kringloopwinkel in, op zoek naar wat nieuws om aan te trekken. En die vond ik! Mijn nieuwe luchtige vestje en ik zijn onafscheidelijk…

KATTENBONUS!

mo bad tetkees take away

I present to you: Me-time-Mo en Take-away-Tetkees.

♥♥♥

Nog een fijne zondag y’all!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Dina

  Die postzegels met hartjes zijn lief zeg! Gezellig trouwens, in bad met gezelschap. :D Mango en Daisy vinden het ook altijd heel erg gezellig als ik in bad lig, ze komen er altijd naast liggen.

  Reageren
 2. Merel

  Hihi wat toevallig, een paar dingen heb ik vorige week precies hetzelfde op de foto gezet. De flesjes Exota: die hebben ze ook bij Opgeweckt in Groningen staan. Irrational man: gisteravond naartoe geweest. (vond hem wel leuk, maar ben nog steeds geen big ass Woody Allen fan, dus heb betere films gezien de laatste tijd) en een kat in een te klein doosje. Ook Pop had zich in een mini doosje gewurmd. Zo schattig :) Fijne zondag!

  Reageren
 3. Karlijn

  Retro limonade ziet er vrolijk & lekker uit! Echt zo’n flesje dat je ook leeg zou kunnen bewaren. En je hebt trouwens de gaafste kookwekker die ik ooit gezien heb :)

  Reageren
 4. Frauke

  Leuke en gezellige foto’s! Retro limonade is de beste limonade. Cool zo over dat viaduct! En jullie keuken ziet er echt al ontzettend goed uit. Wat knap dat dat patroon met echt papier is gemaakt, ik vind het práchtig! Mijn favoriet van allemaal! Fijne nieuwe week! X

  Reageren
  1. Noortje

   Hoi Frauke! Wat cool dat je mijn ontwerp tof vindt!
   Ik ben al een tijdje fan van jullie blog ik vind het vooral amazing dat je dat samen met je vriendje doet.
   En vooral jullie diy moppe kastje tutorial is de bom! Wist je dat ie op pinterest echt overal terug komt?
   Heb ook speciaal door die tutorial een moppe kastje op de kop getikt op koningsdag om er iets soort gelijks mee te doen. Ik wil namelijk niet 1 op 1 kopiëren! Dus ik doe soms moppe sessies dan ga ik intens naar het kastje zitten staren en nadenken wat er allemaal mee kan :p. Door de vorige eigenaar was er een peterpan schildering op aangebracht, ik heb hem nu geschuurd maar de echte houtkleur krijg ik nooit meer terug :( maar ik vind er vast wel iets op!. Keep up the good work in ieder geval! (Vond de aanklik en verander foto’s, als je begrijpt wat ik bedoel, ook echt mindblowing!)

   Reageren
 5. Ruurdje

  Leuke flesjes! En nog een weetje voor bij je volgende vaartochtje: je vaart over een aquaduct (want water) en een viaduct is met een weg (want ‘via’ is weg in t latijn).

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *