Confetti soap #24 + kattenbonus!

Afgelopen week fietsten we door Berlijn, trok ik gekke sokken aan en kreeg ik mijn printer weer aan de praat. Duidelijk een aflevering van de Confetti Soap die je niet wil missen!

panorama berlijn gekke tom hondje zabi tom monument panorama 2 eieren fietsen unicorn knuffel muesli

We gingen dus een lang weekend naar Berlijn. Het voelde als een zonvakantie want het was er prachtig weer. We hebben de bloemetjes buiten gezet, lekkere dingen gegeten en HEEL VEEL en HEEL HARD gelachen. Ik zou elk weekend wel willen gaan. :)

sokken

In Berlijn is een Monki en ik heb er de meest belachelijke sokken ooit gekocht: met eieren en spek. Vooral de speksok is best freaky als je hem aantrekt, haha. Ik kreeg er een beetje ‘Rock DJ’ van Robbie Williams – vibes van…

got

Toen we maandagmiddag terugkwamen uit Berlijn, gingen we ’s avonds meteen door naar onze laatse Game of Thrones kijkavond. De laatste aflevering! Ik zal niks verklappen, voor als er nog mensen zijn die hem niet hebben gezien, maar ik had een borrel nodig tijden het kijken, poehee!

visitekaartjes

Yessss, ik heb eindelijk nieuwe printer cartridges besteld en geïnstalleerd. En meteen nieuwe visitekaartjes gemaakt. Altijd goed om op voorraad te hebben.

tc hq

Ondanks dat we maar een lang weekend weg waren, lukte het niet echt om uit de vakantie sfeer te komen, ik was er een beetje lui van geworden. Dit was vrijdag bijvoorbeeld mijn kantoor: de bank. Ik maakte er foto’s voor de blogpost van morgen (een recept uitprobeersel) en typte blogjes op de iPad. Meh, als het maar afkomt toch?

KATTENBONUS!

tetkees verstopt tetkees

De eerste foto is van onze kattenoppas toen we in Berlijn waren. Blijkbaar hing Tetkees weer eens de schijterd uit. En op foto twee is hij mijn uitzicht vanuit mijn bureaustoel. Mo is nogal veel buiten. We zien hem niet zo vaak, maar hij heeft het naar zijn zin en dat telt. ;)

♥♥♥

Nog een hele fijne zondag y’all!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

  1. Hedwig

    Wat een mooie Berlijnfoto’s! Het ziet er echt heel gezellig uit. En boehoe, Game of Thrones :( ik moet er nog steeds van bijkomen, favorieten kiezen in deze serie is geen goed idee haha

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *