BLOGSALE // FASHION

Nou, ik ben er hoor. Het Marie Kondo opruim-virus heeft me ein-de-lijk bereikt. Tom was een week weg voor zijn werk en ik ben als een bulldozer door het huis gegaan. Toen hij thuiskwam, werd het een team-effort en afgelopen maandag zijn we vier keer met onze auto op en neer gereden om spullen te lozen. Twee tripjes naar de kringloop, eentje naar de vuilnisstort en tenslotte naar de oudpapier-bak. Maar ik heb een paar juweeltjes achtergehouden. Weinig gedragen en prachtig, maar niet voor mij. Ik zet ze te koop voor een klein prijsje in de hoop dat er iemand anders heel erg blij mee zal zijn!

Je kledingkast opruimen is iets waar je klaar voor moet zijn. Op een dag word je wakker en denk je: ‘ok, ik ben klaar om dingen weg te doen’. Cold turkey! Ik moet schoorvoetend toegeven dat de tips en info van Marie me hebben geholpen. Helemaal omdat ik haar boek als audiobook in mijn oren had tijdens het uitzoeken en het echt voelde als een coach die ik niet teleur kon stellen. Ik vind het het moeilijkst om dingen weg te doen die nog bijna nieuw zijn maar of a. niet bij mijn lichaam passen (hoe mooi ze ook zijn) of b. niet bij de rest van mijn garderobe past. ‘MAAR’ zegt Marie wijs, ‘waardeer het moment dat je er blij mee was, bijvoorbeeld toen je het net had gekocht, want dat moment is genoeg.’ Dus zelfs als je er niet heel erg lang blij mee bent geweest, is dat voldoende. Geen reden om eraan vast te blijven houden terwijl het niet (meer) bij je past. Ook is het ok om spullen die je van iemand anders hebt gekregen weg te doen. De kans is groot dat het helemaal niet jouw stijl is (het was namelijk van iemand anders) en dat degene die het je gaf het weggooi-probleem bij jou heeft neergelegd. ‘Ik kan het niet weg doen, dus geef ik het maar aan iemand anders.’ Daar heb ik mij ook schuldig aan gemaakt en daar ga ik dan ook meteen mee ophouden (sorry).

Anyway! Ik heb dus een paar kledingstukken die ik mooi vind, maar niet bij mijn lichaam of garderobe passen. Het wordt tijd dat ik er eindelijk een nieuw baasje voor vind. Alle items zijn of in goede staat of bijna niet gedragen. Dit zijn ze:

blogsale_jurk geo

JURK NUMPH // MAAT S // €9,- + VERZENDKOSTEN
♥♥♥

blogsale_jurk

JURK TOPSHOP // MAAT M // €6,50 + VERZENDKOSTEN
♥♥♥

blogsale_geo jasje

JASJE PIMKIE // MAAT 36 // €7,50 + VERZENDKOSTEN
♥♥♥

blogsale_rood vestje

VESTJE KING LOUIE // MAAT M // €7,50 + VERZENDKOSTEN
♥♥♥

blogsale_vest geo

VEST H&M // MAAT XS (VALT GROOT) // €7,50 + VERZENDKOSTEN
♥♥♥

blogsale_gouden pumps 1 blogsale_gouden pumps 2

GOUDKLEURIGE PUMPS DR. ADAMS (TWEE KEER GEDRAGEN) // MAAT 39 // €12,- + VERZENDKOSTEN
♥♥♥

SHOPREGELS:
Als er een item (of meer) is dat je wil hebben, stuur dan een email naar olga@teamconfetti.nl met de titel van de artikel(en) die je wil kopen in het onderwerp van de email.
 Zet ook je eigen naam duidelijk in de email.
 Ik doe alleen aan opsturen, niet aan ophalen. Ook niet als je in Groningen woont, sorry! Ik ga mijn best doen om er een brievenbuspakketje van te maken, maar sommige dingen zullen niet door de brievenbus te proppen zijn (zoals de schoenen) en worden dus verzonden als pakketpost.
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Ik ga niks reserveren, take it or leave it. ;) Ik zet een streepje door de items die verkocht zijn.
Vragen over de items kun je stellen bij de comments. Dat gaat sneller en dan weet iedereen die dezelfde vraag heeft ook meteen. Lees dus eerst even de rest van de comments als je een vraag hebt, misschien heb ik hem al beantwoord. ;)

♥♥♥

Have fun shopping! Recycle, recycle!

REACTIES:

 1. Dina

  Wat super dat je zo door het huis bent gegaan en alles hebt uitgeplozen en hebt gekeken wat eigenlijk wel weg kan. Ik vind het heerlijk om dat zo nu en dan te doen (wel jammer dat er eigenlijk niet veel overblijft als je het goed doet, dus dan kan je niet snel nog een keer zeg maar haha).

  Reageren
 2. Sanne

  wat een mooie items zitten erbij! Ik heb gemaild, nu maar hopen dat ik de eerste ben <3

  Hoe zit het met betalen? Of hoor je dat vanzelf in de reactie die je eventueel krijgt op je mail?

  Groetjes,
  Sanne

  Reageren
 3. Frauke

  Ahh wat een mooie spullen! IK WIL ALLES! Haha! Maar ik mag van mezelf juist even niks meer kopen, behalve een mooi vest dan. Dat van de H&M dat groot valt lijkt me supermooi, maar ik twijfel hoe het staat (bij mezelf)? Hoe los valt het? X

  Reageren
 4. gerhilde maakt

  Wat een goeie oplossing, zo krijgen die kledingstukken toch nog een tweede leven. Ik had een kleinere maat schoenen verwacht, omdat jij je hier altijd omschrijft als minimens. Voor mij zijn ze nog te klein, hoor, ik ben dan ook een maximens. ;-)

  Reageren
 5. Ingrid

  Zo dat verkoopt lekker vlot, top!
  Ik heb vorige week 9 vuilniszakken kleding uit mn kast weg gedaan, elke x als ik mijn kast nu open word ik blij!
  7 naar het goede doel, 2 voor de verkoop en dat loopt nog lekker ook, leuk hè als er weer iets verkocht is :)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Wauwie! Bij ons zijn de meeste vuilniszakken gevuld met kleding, prullaria, lege multomappen (want inhoud naar oud papier), kledinghangers en beddengoed. Sommige dingen nog van toen ik tien jaar geleden op kamers ging!

   Reageren
 6. Emma

  Ik heb dit gevoel een paar maanden geleden gehad, heerlijk was dat zeg! Het bijhouden van opruimen is nu ook makkelijker merk ik. En ik denk langer na voordat ik iets koop, doe dat veel bewuster. Als ik nu wil shoppen gebeurt dat heel gericht, omdat ik bij het opruimen heb gemerkt wat ik nog mis in mijn kast :)

  Leuk dat je al een paar items verkocht hebt!

  Reageren
 7. Iris

  Ah wat goed bezig! Ik heb het een tijd geleden ook gedaan en heb enorm veel weggedaan. Binnenkort ga ik beginnen met een kraampje om daar spulletjes te verkopen, daar heb ik ook heel erg zin in. Voor de rest vind ik het een heerlijk gevoel en ik koop echt niks meer wat ik niet echt aan ga trekken of waar ik over twijfel. Ik ben daarom des te blijer als ik dingetjes koop, zo fijn!

  Reageren
 8. Tamarah

  Hier nog een groot Marie Kondo fan!! Super goed van je dat je ermee aan de slag bent gegaan! Heerlijk dat iogeruimde gevoel! Enjoy! En leuke items heb je verkocht. Helaas vis ik achter het net.

  Reageren
 9. D.M..FRANCES

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *