Wishlist: colorful sneakers

Als je onze blog vaker bezoekt, weet je misschien dat ik hardloop (alhoewel, ik noem het liever joggen…). Ik ben niet ambitieus en ik vind het niet de geweldigste activiteit op de wereld, maar bewegen is goed voor je. Hardlopen is simpel en er is een parkje naast mijn huis waar ik een rondje omheen kan rennen. Omdat ik hardloop (jog), heb ik mij ook een paar hardloopschoenen aan laten meten die niet moeders mooiste zijn…

running_shoes_groen

In de hardloopwinkel werd mij dit paar sterk aangeraden (PERFECT voor mijn voeten) en dat ze niet zo mooi waren, dat deed er niet toe. Ik liet me overhalen en ze gingen mee naar huis. Toegegeven, ze lopen heerlijk en het is fijn dat ze goed zijn voor mijn voetjes als ik mijn kleine rondje om het parkje ren. Maar achteraf…

Toen ik laatst een tripje naar Antwerpen plande, kwam ik erachter dat ik eigenlijk helemaal geen goede schoenen bezit waar ik een heel stuk mee kan lopen. Behalve bovenstaande groene bad boys. En dus ging ik superfashionable met mijn kikkerschoenen Antwerpen door. Spijt had ik niet, er was geen blaar te bekennen en mijn voeten waren in prima conditie toen ik terug kwam. Maar hej, ik ben een meisje en ik vroeg me af of die heerlijke loopschoentjes niet in een wat aantrekkelijkere uitvoering te krijgen waren. En hoe kun je die aantrekkelijkere schoentjes combineren met non-renkleding en er toch een beetje leuk/normaal bij lopen?

Ik schrolde door LOOKBOOK (niet te vaak doen, er staan veel te veel mooie mensen op, niet goed voor je zelfvertrouwen) en vond een paar outfits die ik zelf ook nog wel aan zou willen trekken (lees, geen crop tops, hot pants of ander weinig verhullende kledij). Check het uit:

sietske L

Sietske L.
Aaaah, mooie kleuren! Matcht perfect bij elkaar. Je kunt blijkbaar ook gewoon een zwarte legging/broek aantrekken en geen sokjes in je schoenen dragen. Goh.

Alana R

Alana Ruas.
Streepjes zijn altijd leuk! Weer geen sokjes, interessant…
Ik heb alleen niet zulke mooie bruine benen :(

kruyz

Kryz Uy.
De schoenen zijn bestwel mega groot, maar staan toch schattig! Weer geen sokken en wel bruine benen. Misschien toch maar eens de zelfbruiner uit het stof halen…

matti su

Matti Su.
Deze zijn leuk! Ik ben gek op grijs met een felle kleur. Leuk zo met dat tasje.

Nora A

Nora A.
Simpele donkere sneakers met een heeeel laag sokje. Vrolijk en super girly (maar weer die bruine benen, pfff).

priscila

Priscila.
Ha! Geen blote benen! Gewoon een strak broekje met een glittertop en superfelle schoenen. Dit is denk ik mijn favoriete outfit (samen met de eerste). Zo zou ik graag een stel kleurrijke sportschoentjes willen dragen.

Omdat ik de queen of window-shopping ben, heb ik al een beetje op internet gespeurd welke schoentjes ik NIET voor rennen zou willen hebben, maar gewoon omdat ze er leuk uit zien en lekker lopen:

sneakers

1: REEBOK Dansschoenen Sublite 3.0 W – € 76,99 / 2: NIKE Runningschoenen Wmns Air Pegasus (+) – € 109,99 / 3: PUMA Sneakers Racer – € 49,99 / 4: NIKE Air Max 90 OG sneakers – € 109,95 / 5: ADIDAS ORIGINALS Sneakers SL 72 – € 89,99 / 6: NIKE Runningschoenen Flex Speed – € 94,99 / 7: NEW BALANCE S410 B SNNR Sneaker – € 79,95.

 Al deze vrolijke schoentjes zijn te koop bij Otto.nl. Klik op het linkje van je favoriete schoen om er te komen.

Nummer 2 en nummer 7 (en alles er tussen in, hihi) zijn mijn favoriet, ik hou van neon koraal.

***

Welke outfit en schoen vind jij het mooist?

REACTIES:

 1. Alyssa

  De laatste tijd ben ik ook meer in to sneakers, maar ik hou het bij All Stars (die ik overigens ook in het roze heb). Ik vind de sneakers va Kryz Uy wel heel erg tof!

  Reageren
 2. Joséphine

  Ik zou me niet zoveel aantrekken van die bruine benen. Mijn melkflessen worden echt nooit bruin, alleen wat sproetjes. Maar ik vind deze stijl te leuk om aan mij voorbij te laten gaan :) dus zeg yes to the melkfles en wie weet zetten we wel een trend met de witte benen gympies look!

  Reageren
    1. Tamara

     Budgettip: bij de C&A heb ik van de week fantastische sneaker sokken gekocht, iets van 3 voor 6,00. Heb je gelijk een paar met een fantastische kattenprint erop :D

     Reageren
 3. Eva

  Sinds ik mijn Nikes heb ben ik ook helemaal verslingerd aan sneakers! Die NewLooks zijn trouwens ook zo gaaf, schijnen ook nog nét iets beter te lopen.

  Reageren
 4. Sahar

  Ah de Pegasus die heb ik! Gewoon gekocht bij Run2Day in de Oosterstraat (Grun). Ze lieten mij ook lelijke paren passen en toen ze klaar waren zei ik, nou oké en nu de mooie versie en liefst Nike. Toen kwamen ze aan met Pegasus, helemaal hot pink (dus zonder dat oranje). Love them! Hopelijk kun jij ook snel een leuk paar aanschaffen :-)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   O, Sahar, je bent vanaf nu mijn mooie-renschoenen-guru! Ik had de kracht en overtuiging niet. De volgende keer ga ik voor mezelf (en mijn pink girlyness) opkomen!

   Reageren
 5. Eline

  Vrolijke sneakers ok, maar felgekleurde loopschoenen onder een jeans of een rok vind ik echt een vreselijke trend. :P ‘k Heb tot nu toe alleen maar vreselijk onelegante combi’s gezien in real life, de voorbeeldjes hier vallen dan nog wel mee. :)

  Reageren
 6. Karlijn

  Hahaha, joggen is ook goed toch?! Dan doe je al meer dan ik ;) Ik heb sinds een paar maanden voor de eerste keer Nikes én dat is me toch eens fijn. Alsof je op wolkjes loopt :) En kijk, als zelfs ik ze heb terwijl ik niet eens hardloop mag jij ze helemaal! Toch?!

  Reageren
 7. Evelien

  Echt een uitvinding die schoenen die je altijd aankunt! Als ik een dagje ga shoppen doe ik mijn Pegasus aan, om ze vervolgens ’s avonds ook aan te doen tijdens het sporten. Geweldig!

  Reageren
 8. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…..

  Reageren
 9. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 12. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 13. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…..

  Reageren
 14. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 15. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 16. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *