No blog today.

Sorry jongens en meisjes, vandaag geen nieuw blogartikel op teamconfetti.nl. Maar het goede nieuws is dat iedereen die een agenda heeft besteld, hem vandaag of morgen in huis heeft! Er ging iets meer tijd in het inpakken van de agenda’s zitten dan ik had verwacht, maar ik heb dan ook van elke agenda een cadeautje gemaakt. Morgen ben ik er weer met een nieuw artikel, maar voor nu zeg ik: een HELE fijne dag, geniet ervan. Tot morgen!

REACTIES:

 1. Nelleke Delno

  En opeens was daar het kleppende geluid van de brievenbus ….
  Ohwwww….
  De agenda!
  Wat mooi ingepakt! En een feestje bij het openmaken!
  Olga, super bedankt voor al de moeite en liefde die je in de agenda hebt gestopt. Ben er super blij mee!
  De agenda is een juweeltje geworden!

  Reageren
 2. Saskia

  YES! Vandaag eindelijk om 15.30 in de brievenbus (daarvoor al tig keer gecontroleerd en gisteren ook. haha). Het uitpakken was een waar feestje, helemaal omdat ik de daily planners heb gewonnen. Wat een verrassing! En de agenda ziet er super uit. Zo blij mee dat elke dag (ook het weekend) evenveel ruimte heeft!

  Reageren
 3. Nene

  Iiiii hij is binnen en hij is gaaf! Ik ben er echt heel blij meer. Fijn formaat en zooo vrolijk! Ik zag de postbode al de straat in komen vanmiddag, maar moest naar het ziekenhuis, dus toen ik net terugkwam (ziekenhuis ging ook best ok, ook fijn) mocht ik hem lekker uitpakken.
  Wat is ie mooi geworden! Oh die achtergrond met de watermeloenen is leuk, en de unicorns en ik heb een blauw lintje! Ga hem straks even rustig helemaal bekijken! Bedankt!!!

  Reageren
 4. Kim

  O, wat ben ik blij met de agenda! Hij is gewoon precies wat ik zocht (en ik heb best een hoog eisenpakket waar een agenda aan moet voldoen). Ik kan niet wachten om alle afspraken op te schrijven :-)

  Reageren
 5. Lotte

  Mijn zusje is erg blij met de agenda! “Zoooo mooi ingepakt en zoooo leuk al die verschillende printjes” aldus mijn lieve zus! Heel erg bedankt dus, ook voor het briefje namens mij erbij!

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *