News flash: van zes naar vijf artikelen!

Afgelopen maandag was ik naar het event/beurs/presentatie (take your pick) van ShowUp. Ik had het al vaak voorbij zien komen op social media en ik was nieuwsgierig geworden. Eigenlijk is dit gebeuren speciaal voor inkopers die (vaak nieuwe) collecties gaan bekijken en eventueel een bestelling plaatsen. En dat ben ik niet, maar eropuitgaan en mooie dingen bekijken levert vaak veel inspiratie op. En dat is ook precies wat ik kreeg, maar niet het soort inspiratie dat ik verwachte…

Want in plaats van ideeën opdoen voor blogartikelen terwijl ik door de hal liep, werd ik eigenlijk steeds sipper. Want ik was een beetje jaloers op alle mensen die daar stonden te shinen met hun nieuwe ontwerpen en hun fantastische stalletjes. Ik ben namelijk ook van oorsprong (grafisch) ontwerper en alhoewel ik veel aan mijn skills heb tijdens het bloggen (bijvoorbeeld voor de free printables) heb ik altijd veel meer ideeën dan ik uit kan voeren. Omdat ik graag bijna de hele week een nieuw blogartikel wil plaatsen om half zeven ’s ochtends, is er niet veel tijd voor extra projecten zoals eigen producten in mijn webshop of uitgebreide DIY’s in huis. Omdat ik eigenwijs ben, plan ik dus mijn weekend ook nog vol met dat soort dingen en houd ik uiteindelijk niet zoveel tijd voor mezelf over. En dan ben ik verbaasd dat ik altijd zo moe ben, ahum… En dan NOG staan er veel ideeën te verstoffen omdat ik er de tijd/energie niet voor heb. :(

En dus, bedacht ik me toen ik het ene na het andere mooie stalletje passeerde, is het waarschijnlijk een goed idee om een artikel minder te plaatsen in de week en van zes naar vijf artikelen te gaan. Op maandag t/m vrijdag een artikel en in het weekend lekker niks. Iedereen die doordeweeks niet zoveel tijd heeft om mijn blogs te lezen, kan in het weekend inhalen. En iedereen die ze al wel heeft gelezen, raad ik een tv-marathon aan of een frisse wandeling buiten (ook leuk)! De tijd die ik over houd kan ik gebruiken om wat meer te experimenteren, HEMAblogs te schrijven en te klussen in huis. Of gewoon om een tv-marathon te houden of een frisse wandeling te maken, want dat klinkt ook wel goed!

De Confetti Soap (formerly known as Photo Diary) + kattenbonus zal voortaan dus niet op zondag, maar op maandag geplaatst worden. Heel toevallig aanstaande maandag niet, want dan staat er al een campagne-artikel gepland waar ik al een hele tijd mee bezig ben (exciting!). Volgende week maandag (niet aanstaande maandag dus, maar de maandag erop) een extra dikke Soap + kattenbonus.

Dit is een experiment, het kan zijn dat er nog wat heen en weer geschoven gaat worden om zoveel mogelijk mensen blij te maken. Als iemand nog suggesties heeft wat betreft de Confetti Soap, dan hoor ik ze graag. ;)

♥♥♥

En dan nu nog een paar mooie plaatjes die ik schoot tijdens de middag dat ik rondwandelde op ShowUp. Misschien krijgen jullie er ook wel een bijzondere dosis inspiratie van. ;)

showup 6 showup 5 showup 4 showup 3 showup 2 showup 1

♥♥♥

Tot maandag!

REACTIES:

 1. eva maria

  Tuurlijk zeg! Helemaal niet nodig, vind ik zelf, zéven blogposts per week. Ik krijg het lezen op die manier ook niet bijgehouden hoor. Dus helemaal blij hier met een paar minder, joepie!

  Reageren
 2. Anne

  Als dat goed voelt voor jou, moet je dat zeker doen! Wij overleven het wel ;) In ruil dat je me de naam geeft van het merk van het te schattige konijnkettinkje (crazy bunny lady here.. :p)

  Reageren
 3. Renate

  Wat een leuke foto’s en ik krijg er zeker inspiratie van! Ik denk dat iets minder bloggen soms inderdaad een beter idee is om ook andere dingen er naast te doen! Ik blog wel heel weinig op het moment (1 artikel per week) dus dat is nou ook weer niet nodig haha, maar 5 artikelen vind ik prima en ik zou het juist fijn vinden als alle bloggers dat zouden doen, want dan kan ik tenminste alle artikelen aandachtig lezen!

  Reageren
 4. Elisse

  Mooie plaatjes! En je hebt helemaal gelijk! Neem even wat gas terug zodat je je weer kan focussen op je eigen creatieve projecten (buiten je blog om). Ik blijf je graag lezen,

  Reageren
 5. Debby

  Precies, niet onzeker over jezelf worden lieve Olga! Je plaatst supereluke artikelen en het is niet meer dan logisch dat je ook personal time nodig hebt :):) geniet er lekker van met vrienden, familie, de poezels en Tom :):).

  U rock!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ach, deep down wist ik dat wel, maar het heeft even geduurd voordat ik er was. En jullie reacties geven me zo’n ontzettend gewaardeerd gevoel, bedankt daarvoor! Ik ga nu met een gerust hart van mijn weekend genieten!

   Reageren
 6. José

  Gelijk heb je ! Ik weet hoe rot het voelt om altijd maar moe te zijn, dus ik hoop dat je je met minder blogposts en meer andere creatieve dingen en ontspanning weer fitter voelt straks. Wel fijn dat de confettisoap met de kattenbonus er in blijft, want stiekem ben ik natuurlijk een beetje verliefd geworden op Mo en Tetkees… ;-)

  Reageren
 7. Emma

  Lijkt me een prima beslissing! Knap dat je voor jezelf die knoop hebt doorgehakt :-)
  Elke doordeweekse dag een artikel is toch heel mooi! En al heel wat.

  Reageren
 8. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……..

  Reageren
 9. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet….

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 13. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 14. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 15. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 16. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *