Interieur wishlist in Scandinavië stijl.

Nu onze keuken ergens op begint te lijken en we weer elke avond The Block kijken, gieren de interieurkriebels door mijn lijf. Ik hou van kleur, van patroontjes, maar stiekem wil ik me ook een beetje relaxt voelen thuis. En dus kwam ik tot de conclusie dat ik de o zo populaire Scandinavische stijl toch echt eens moet gaan doorvoeren in ons huisje. Maar je weet hoe dat gaat bij mij, eerst kijken, kijken, kijken en dan pas kopen…

En kijken doe ik het liefst online. Ik werd geattendeerd op de webshop van Westwing, een shop vol mooie interieurspullen die tijdelijk afgeprijsd zijn. Uhu, korrrrrting! Elke dag weer een nieuwe lading om aan mijn wishlist toe te voegen. Maar als ik echt knopen door wil hakken, moet ik er snel bij zijn, want morgen zijn de meeste spullen hieronder alweer foetsie…

westwing #1

1. Om onze eettafel wat minder propperig te laten lijken, denk ik erover na om in plaats van de mish mash aan stoelen te vervangen door krukjes. Voor een wat luchtiger geheel?  2. Dit heeft geen uitleg nodig toch?  3. Dit is een poster en die lijkt me geweldig voor in de keuken. Mijn vader heeft een overbodige deur weggemetseld en nu is er muur om iets moois aan te hangen.  4. Net een onderzeeër die zijn kopje boven het water uitsteekt. Weer eens wat anders dan kaarsjes of vaasjes in de vensterbank.  5. De gouden strepen glanzen echt, leuk detail. Zou goed in mijn party office staan (waar het overigens niet rustig hoeft te zijn, ik ga alles wat over de top is daar naartoe slepen). 6. Onze woonkamer is een beetje aan de donkere kant, er mag wel wat meer licht komen. En brons. <3  7. Als nieuwe koffie-lover heb ik natuurlijk fancy espresso kopjes nodig (o en een ander koffiezetapparaat dan een Senseo…).  8. Eerlijk gezegd weet ik niet waar ik deze kwijt zou moeten, maar hij is zo mooi dat ik wel een plekje vind.  9. & 10. Fancy kussentjes zijn altijd een goed idee.  11. Hout en zachte kleuren zijn wat ik zoek!

De styling afbeeldingen bij Westwing zijn prachtig en ze hebben ook nog een inspiratie-pagina waar ze tips geven (bijvoorbeeld voor het geven van een themafeestje) en een magazine met binnenkijkers.

☼ ☼ 

Ik hoop dat als ik een beetje selectief word en me niet laat verleiden door alles wat in het oog springt, dat mijn huis op een dag een logisch geheel wordt, haha.

disclaimer

REACTIES:

  1. Marieke

    Oehh mooie spulletjes! Maar krukjes ter vervanging voor stoelen…? Dat zit toch veel minder lekker?! En juist met zo’n fancy nieuwe keuken ga je je enorm uitsloven en heel veel uitgebreide etentjes geven dus dan wil je niet dat iedereen halverwege het voorgerecht al een zere kont heeft :P (als extra bijzettafeltje, plantenkrukje of opstapje om bij de bovenste kastjes te komen vind ik ze daarentegen wel weer heel geschikt)

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *