Ikea Papershop!

Yaaaaaay! Goed nieuws voor alle stationary/Ikea fans: de papershop is vanaf 1 augustus* bij alle Ikea vestigingen in Nederland! In Groningen is hij er al en ik heb er al even rond geneusd. Hieronder vind je een impressie van alle leuke paper goodies die ze hebben!

ikea papershop sarskild 2 ikea papershop sarskild 1 ikea papershop historisk

KANTOORARTIKELEN
Geen gebrek aan leuke notitieboekjes, memoblaadjes en etiketten. Er zijn een paar verschillende thema’s. De ene kleurrijk, de ander zwart/wit en vintage geïnspireerd. Klein, groot, medium, ze hebben het allemaal. Klik hier om alle kantoorartikelen te bekijken.
***

ikea papershop framstalla ikea papershop framstalla 4 ikea papershop framstalla 3 ikea papershop framstalla 2

CADEAUPAPIER EN CADEAUVERPAKKINGEN
Cadeaupapier in vrolijke printjes, cadeautasjes en hele mooie doosjes. Bijna te mooi om uit te pakken. En natuurlijk mooie rolletjes tape om de boel mee dicht te plakken en lint om strikjes mee te knopen. En ze hebben vloeipapier met een printje. Daar wil ik iets mee doen, maar wat…? Klik hier om alle cadeuverpakkingen te bekijken.
***

ikea papershop visionair 2 ikea papershop visionair 1 ikea papershop overlagsen 1 ikea papershop overlagsen 2 ikea papershop overlagsen 3 ikea papershop overlagsen 4

DECORATIES
Last but not least, papieren party artikelen! Owww, pompomliefde! Ik moet nog altijd een plek in mijn huis vinden waar ik zo’n vrolijke tros pompoms op ga hangen. Jammer dat ik nooit meer kinderfeestjes heb (eh, al zo’n 15 jaar niet meer) anders zou ik helemaal los gaan op alle popcornbakjes en limonade bekers. Wel jammer dat je die na gebruik weg gooit… Klik hier om alle decoraties te bekijken.
***

Heb jij de Papershop in Ikea al gespot?

***

*Met uitzondering van IKEA Duiven en IKEA Breda. IKEA Duiven verkoopt de Papershop producten vanaf 1 september 2014 en IKEA Breda heeft vanaf 1 januari 2015 haar eigen Papershop.

REACTIES:

 1. datzitwelsnor

  Bij mij in de buurt hebben ze ookal een tijd een papershop, ik wist eigenlijk niet dat die nieuw was haha. De papieren pompoms vind kj wel erg leuk. Ik kan me wel herrinneren dat ik ze erg duur vond.

  Reageren
 2. Linda

  In Barendrecht (bij Rotterdam, vlakbij mij) hebben ze ook al een tijdje de papershop en iedere keer moet ik echt moeite doen om niet alles mee te nemen! Ik word er zo blij van, echt een papieren feestje! :)

  Reageren
 3. Tamara

  In Amersfoort is hij er al een tijdje en de cadeauverpakkingen vind ik erg leuk. Voor schets- en notitieboekjes zou ik ergens anders kijken, want het papier is wel erg dun.

  Reageren
 4. Charlotte

  Oh boy dit betekent dat ik alleen nog onder begeleiding naar Ikea Hengelo mag (veeeeeel te dicht bij mijn huis!) omdat ik anders mijn complete rekening leegshop inclusief de hoeveelheid die ik rood kan staan >_<

  Reageren
 5. Pingback: Team Confetti is jarig en trakteert! | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *