Ik zoek baas #9

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Wel te verstaan 1 hond, 1 kat en 1 klein (knaag)dier. Deze lieve dieren verdienen een nieuw baasje, dus een beetje extra aandacht kan geen kwaad.

Deze week hebben we drie leuke dieren uit Dierentehuis Arnhem:

kees

Kees is een keeshond van ongeveer 11 jaar. Hij is altijd vrolijk, bekenden worden luidkeels begroet. Kees weet wat hij wil en probeert graag de baas te spelen over anderen gezinsleden en honden. Door zijn leeftijd is hij daar wat milder ingeworden en wordt steeds makkelijker in de omgang.
Klik hier voor meer informatie over Kees.

lynn

Lynn is een wit/zwarte poes van ongeveer 1 jaar. Zij is als zwerver bij het dierenasiel binnengekomen. Deze dame weet goed wat ze wil, Lynn is een pittige tante. Het is geen kat voor beginners of voor voorzichtige mensen. Klik hier voor meer informatie over Lynn.

hero

Hero heeft veel pech, maar ook veel geluk gehad. Hij werd door zijn vorige eigenaar uit een rijdende auto gegooid. Gelukkig liep er net op dat moment een vrouw voorbij. Ze wierp zich languit op het asfalt om het konijn van de weg te halen. Hero gedroeg zich na het voorval erg nerveus maar maakt het goed volgens de dierenarts. Hero is een lief konijn en is makkelijk in de omgang.
Klik hier voor meer informatie over Hero.

 Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

  1. Olga Bericht auteur

   Dankjewel Kimberly! We hebben allebei vrijwilligerswerk gedaan bij een dierenasiel en wilden elke week wel vijf beestjes mee naar huis nemen. Dat kon natuurlijk niet, maar dit kunnen we wel doen :)

   Reageren
 1. Iris

  Je moet mij echt geen konijnen uit het asiel laten zien. Dan wil ik er meteen naar toe rennen en ze allemaal mee nemen! Ik heb er alleen geen plek voor omdat ik geen tuin heb. Zelfs mijn eigen konijn woont bij mijn ex omdat hij wel bevoorrecht is met een tuin. Maaar, later als ik groot ben, dan wil ik een heel konijnengroepje :D

  Reageren
 2. Maria Antoinette

  Super goed initiatief! Ik ben een echte dierenvriend en mijn muisje is helaas net overleden. Fifi heeft een mooi leven gehad en is overleden in mijn badjas (ze liep altijd los, maar zat oorspronkelijk in een kooitje). Ik heb dus ruimte voor een nieuw diertje. Wel wil ik eerst op vakantie gaan, anders moet ik gelijk op zoek naar een logeerplek voor de aanstaande pluizebol. Je hebt me wel op het idee gebracht, om een diertje uit het asiel te kiezen.

  Liefs,

  Maria

  Reageren
  1. Meike

   Ach, wat sneu van Fifi :( maar t klinkt alsof ze een mooi leven bij je heeft gehad! Wat ontzettend goed dat je een nieuw diertje uit het asiel gaat halen, er zitten er meer dan genoeg!

   Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *