Ik zoek baas #26

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Op deze eerste kerstdag zijn Rudolf, Adam en Pokito op zoek naar een lief baasje!

diertjes
Rudolf is een Greyhound van ongeveer 1,5 jaar oud. Hij is vriendelijk, lief en zeer sociaal naar andere honden toe. Het zou daarom fantastisch voor hem zijn als hij bij een andere hond samen zou worden geplaatst. Rudolf kan soms onstuimig zijn en erg druk. Hij zoekt daarom een actieve baas die hem de nodige beweging kan geven. Klik hier voor meer info.

diertjes2
Adam is een pittige, grote kater. Toen hij in het asiel binnen kwam had hij een gebroken schouderblad. Inmiddels is dit weer helemaal in orde en is hij klaar om naar een nieuw huis te gaan. Misschien bij jou? Klik hier voor meer info.

diertjes4Ze is vrolijk, nieuwsgierig, en met een beetje geduld ook nog eens handtam! Pokito is een jong dametje die opzoek is naar een nieuw thuis. Klik hier voor meer info.

Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

  1. Babs

    Ik ga jullie volgen, zag bij Beautylab jullie blog.. en als ik ergens warm voor loop zijn het dieren. Had een Greyhound uit het asiel, het arme beest vonden ze op straat, en daarna een boerenfox. Ik vind het geweldig dat jullie hier aandacht aan besteden.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *