Ik zoek baas #12

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Wel te verstaan 1 hond, 1 kat en 1 klein dier. Deze lieve dieren verdienen een nieuw baasje, dus een beetje extra aandacht kan geen kwaad.

Deze week hebben we twee leuke dieren uit Stg. Dierentehuis te Alkmaar & een vogel uit Dierenopvangcentrum Edo Hammers, in Kampen:

diertjes2Snoes is geboren op 01-01-’07, en is een poes die graag naar buiten wil. Ze is houdt niet van kinderen en andere dieren. Snoes is graag op zichzelf en komt soms aandacht vragen.
Kortom, een echte kat!
Klik hier voor meer info over Snoes.

diertjes3
Fiësta is een vrolijke Agapornis die wel van een feestje houdt.
Dit vogeltje is nieuwsgierig, en brengt graag gezelligheid in je huis of volière.
Klik hier voor meer info over Fiësta.

diertjes
Doro, geboren op10-08-’08, is een levenslustige reu die veel energie heeft. Hij is wat onstuimig tegenover kinderen en volwassenen. Kan beslist niet bij andere dieren. Doro wil en vraagt veel aandacht. Ligt soms stiekem op de bank. Hij zwemt graag, kan niet loslopen, maar loopt goed aan de lijn (tenzij hij andere dieren ziet). Doro heeft een consequente eigenaar/eigenares nodig.
Klik hier voor meer info over Doro.

Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *