#GIRLBOSSWEEK – Office wish list.

Je eigen baas zijn is superleuk, maar er zitten ook minder leuke aspecten aan. Gisteren heb ik een poging gedaan om je BTW aangifte leuker te maken. En vandaag laat ik mijn wishlist zien wat betreft mijn thuiskantoor. Want als je toch zelf mag weten hoe je werkplek eruit ziet, waarom het dan niet de leukste plek op aarde maken?!

Mijn party office begint al aardig vorm te krijgen, binnenkort zal ik een tussenstand laten zien. Voor mij werken vrolijke kleuren en toffe printjes in mijn werkomgeving heel goed. Ik word er blij van EN ik krijg meteen zin om mooie dingen te maken. Vanuit mijn bed heb ik uitzicht op mijn werkkamer en als ik die vlaggetjes zie hangen en mijn roze bureaustoel zie staan als ik wakker wordt, helpt dat met opstaan (ik zal nooit een echt ochtendmens worden, maar een fijne omgeving om rustig op gang te komen is altijd goed).

Mijn wishlist is deels realistisch, deels onrealistisch. Want hej, ik hou van fantaseren, dat weten jullie inmiddels wel. Hier komt ie:

UtenSilo vitra

Owwwww, deze wall organiser van Vitra eyeball ik al jaren, maar ik kan hem echt niet betalen. Wil iemand alsjeblieft een cheapy replica maken? Misschien als ik er een heel toegewijd DIY project van maak (iets met een plank waar ik doorgezaagde bakjes tegenaan lijm)? Hm, nog even over nadenken…

desk_organizer_tray 2 desk_organizer_tray 1 desk_organizer_tray 3

Wat een stuk betaalbaarder is, is een deskorganiser van karton. Deze is van Mochithings, maar je kunt er waarschijnlijk ook best zelf eentje maken of in winkels bij de kantoorartikelen tegenaan lopen. De kunst van zo’n deskorganiser is het indelen volgens mij. Alles past er op de foto’s zo perfect in! Dat zie ik bij mij niet zo heel snel gebeuren, hihi. Maar het lijkt me fijn om de dingetjes die ik het vaakst gebruik uit te zoeken en in de buurt te hebben…

bureau frame bureau frame2

Van deskorganiser naar het daadwerkelijke bureau. Ik heb nu twee verschillende, simpele tafels tegen elkaar geschoven omdat ik VEEL bureau wilde. Om DIY projectjes op te maken, pakketjes uit de webshop op in te pakken en om foto’s op te maken. Het bureau-oppervlak is dus fijn, maar de tafels op zich niet zo mooi, helemaal omdat ze verschillend zijn. Hoe fijn zou het zijn om twee mooie bureau’s MET opbergruimte naast elkaar te schuiven? Ik zou dit bureau van Otto best twee keer willen hebben. Hout gecombineerd met wit vind ik heel mooi en wit is een fijne fotografeer-ondergrond. Met drie lades om al mijn knutselshit in kwijt te kunnen. Oh well, nog even sparen… Otto heeft trouwens nog veel meer leuke bureau’svoor je thuis-werkplek.

icecream lamp

En deze moet er ECHT gaan komen hoor, I’m not kidding. Het is een lamp in de vorm van een ijsje! Ik heb niet zoveel lichtinval in mijn kamer (we wonen aan de verkeerde kant van de zon) en het hoekje achterin mijn party office kan nog wel een beetje extra licht gebruiken. Ik moet nog even uitzoeken waar ik hem het beste kan kopen (volgens mij moet ie sowieso uit Amerika komen) maar daar ga ik werk van maken hoor jongens.

Seletti-wandlamp-Neon

En stiekem droom ik naast een ijs-lamp ook van Seletti neonletters waar TEAM CONFETTI op staat, hell yeah! Maar neon is het mooist als het donker is en in het donker werken is niet zo praktisch. En de letters zijn ook niet goedkoop. Dus leuk bedacht, maar not gonna happen.

SONY DSC

Wat ook HELEMAAL niet slim is, is een snoepautomaat. Maar wat is een party office zonder snoepautomaat? Voor naast het ijs-lampje. O, man, ik denk dat anderen echt horendol zouden worden in mijn werkkamer. Haha. ^_^

a beautifull mess coffee bar 2 a beautifull mess coffee bar 1

Nee, ik wil geen koffie corner (ik drink namelijk zelf amper koffie) MAAR een hoekje met een waterkoker en een theepot op zo’n theelichtjesding met wat theezakjes en een paar leuke kopjes erbij zou ik wel heel fijn vinden. Ik drink namelijk te weinig en als ik hard aan het werk ben, heb ik vaak geen zin om naar beneden te lopen om theewater op te zetten. Ik ben namelijk een luie donder en daar zal denk ik niet zo snel verandering in komen. Voor als je wél een koffie hoekje wil maken, op de blog van A Beautiful Mess lees je hoe je dat doet.

miss poppy design 2 miss poppy design 1

En last (but not least) de leukste pennen en potloden op aarde. En scharen en hobbymesjes waar je blij van wordt. En niet van die gratis pennen die je bij drukkerijen en makelaars krijgt met hun lelijke logo er mega groot op (daar heb ik er teveel van). One of these days ga ik een bezoekje brengen aan Paperchase om mezelf te trakteren op lieve linealen, pennen en markeerstiften. Want die gebruik ik bijna elke dag en zijn dus een goede investering. De potloodjes hierboven zijn overigens van etsy uit de shop van Miss Poppy Design. Ik gebruik helaas bijna nooit potloodjes, anders had ik ze meteen besteld. ;)

***

En dat was mijn office wish list alweer. Bijna niets heb ik ECHT nodig, maar als #girlboss mag je de omgeving waarin je zo knetterhard werkt, best een beetje opleuken. Heb jij nog wensen als het om je werkomgeving gaat?

REACTIES:

 1. Priscilla

  Oh, die eerste organizer is echt kei-tof! Ik heb geen home-office en werk/studeer meestal gewoon aan de eettafel in de woonkamer. Daar word ik altijd vrolijk van want dan zit ik bij m’n mooie blauwe muur (waar ik rustig van word) m’n zelfgeknutselde klok, schilderijen en onderzetters, bij mooie verse bloemen en groene plantjes en bij mijn mooie tweedehands aankopen. Yay!

  Reageren
 2. Iris

  Zelf heb ik zo’n watertank op mijn studeerkamer staan om ervoor te zorgen dat ik genoeg drink op een dag (nog een luie donder hier). Aanrader! Die wall organizer vind ik ook nog steeds geniaal!

  Reageren
 3. Bieke

  Heb je al eens op Aliexpress gekeken of zij geen cheape neppers hebben van die dure spullen? Ik kocht zo al verschillende leukerds aan de helft of een derde van de prijs van het origineel!

  Reageren
 4. Laura

  Wat een geweldige spulletjes!
  Ik ben het helemaal met je eens; als je werkomgeving leuk een kleurvol is, zal het veel motiverender werken.
  Dat heb ik ook!

  Reageren
 5. Iris

  Oeh wat een mooie spulletjes allemaal. In mijn huis houd ik heel erg van frummels en prullaria, maar mijn werkplek probeer ik zo rustig mogelijk te houden. Omdat ik het ook gebruik om te studeren. Anders word ik veeeel te snel afgeleid. Maar zo’n theehoekje lijkt mij ook wel wat!

  Reageren
 6. Renate

  Die ijsjes lamp is geweldig. Oppassen dat je er niet aan gaat likken.
  Ik droom heel vaak over mijn eigen knutsel kamertje en de indeling ervan. Misschien ooit wordt het werkelijkheid.

  Reageren
 7. Vera

  Ooooh die ijsjeslamp, neon letters en koffiecart staan ook hoog op mijn prioriteitenlijstje voor als we gaan verhuizen en ik mijn werkplek opnieuw kan inrichten! Ik ben heeeeeeeel benieuwd naar het eindresultaat Olga :D

  Reageren
 8. Karlijn

  Jammer dat neonletters zo onpraktisch zijn, want ze zijn zo leuk! Maar om de hele dag donker in een kamer te zitten om te te kunnen gebruiken….dat gaat het niet worden :P

  Reageren
 9. Sytske van der Kooi

  Leuke lijst!! Ik werk ook veel vanuit huis. Wij hebben niet een aparte werkkamer, maar werken vanuit de woonkamer/keuken waar voor mijn vriend een bureautje staat en waar ik aan de keukentafel werk. Onlangs hebben we met kerst mijn oude bureau weer tevoorschijn gehaald en als tafel gebruikt, en die daarna in de keuken laten staan. Dus ook een groot hoekbureau van twee tafels. Ooit hoop ik wel een werkplek te hebben die niet ook mijn woonkamer/keuken is ;)

  Reageren
 10. Iris

  Owww, ik wil ook graag een theehoekje, lijkt mij heerlijk! Verder heb ik zelf allemaal foto’s boven mijn bureau hangen aan een lijntje, zo leuk!

  Reageren
 11. Buy Weed Online

  Buying weed online sounds like an easy task. However, there are certain things you need to know before Buy Weed Online . With so many websites selling weed these days, it’s not surprising that you might be confused about where to get the best deals or which sites are trustworthy.
  If you’ve found a website that sells weed and want to order from them, here’s what you need to know about buying weed online.

  Reageren
 12. buy weed

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis buy weed that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions.

  Reageren
 13. buy canadian weed online

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess.Like we mentioned earlier, when you buy weed from a dealer buy canadian weed online, you have no way of knowing what’s in it and what the overall quality of it is.

  Reageren
 14. Buy my weed online

  Come see our customer favourite high quality popcorn buds along with other great deals on cheap weed and bulk pricing. We carry everything you need from shatter, cannabis edibles, vape pens, weed concentrates, live resin, Phoenix tears, CBD and more. Sign up for our newsletter so you never miss out on any of our sales offering the best in class products for Buy my weed online .

  Reageren
 15. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 16. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions….

  Reageren
 17. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 18. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 19. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 20. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 21. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 22. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 23. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *