GIGA MEGA SUPERLEUK NIEUWS!

OH HELL YEAH! Man wat is dit toch leuk. Een dream come true. Ik was ermee bezig en ik voelde de geluksbubbels in mijn buik borrelen. Benieuwd wat THE BIG NEWS is? Lees dan snel door…

tc_photobooth_02

TEAM CONNFETTI GAAT BLOGGEN VOOR DE HEMA BLOG!

Joepie de poepie! MORGEN staat het eerste blogartikel van mijn hand (Tom en de katjes hebben me geholpen, it was a family affair) op de HEMA blog! Dus morgen even terugkomen, hier klikken en lezen/bekijken graag. We willen heel graag weten wat je ervan vond, we vonden het heel leuk om aan dit eerste blogartikel te werken. :D

Denk je ‘huh, wat is een HEMA blog?’, dan zal ik dat nog even uitleggen. HEMA heeft sinds dik een half jaar een eigen blog die wordt gevuld door een heleboel lieve gastbloggers. Naast de gastbloggers heeft HEMA ook 10 professionele (hihi, ik ben professioneel) gevraagd om artikelen te maken. In die artikelen moeten de fabulous producten van HEMA centraal staan. En ja, daar mag ik een factuurtje voor schrijven. Wat betekent dat mijn ultieme droom werkelijkheid is geworden. Mijn droombaan is al jaren om als grafisch ontwerper bij HEMA aan de slag te mogen. En nou, dit vind ik stiekem NOG leuker. Ik mag lekker in Groningen blijven wonen, me helemaal suf knutselen en minstens drie maanden artikelen schrijven (dat zijn zes artikelen in totaal). Ik barst van de ideeën en ben de winkel al drie keer doorgehobbeld op zoek naar alle bestanddelen voor mijn blogartikelen.

Toen ik samen met Meike (bedankt voor de geweldige start samen meid) nog geen twee jaar geleden deze blog begon, had ik in geen miljoen jaar kunnen bedenken dat dit soort mogelijkheden zich zouden gaan voordoen. Mijn droom om mijn brood te kunnen verdienen met fulltime bloggen komt stapje voor stapje dichterbij. Ok, komend weekend zal ik alleen maar aan het werk zijn, want het gaat niet vanzelf, maar het is het allemaal waard! Dus bij deze even een extra bedankje voor iedereen die me steunt en heeft gesteund (ja lieve lurkers, dat zijn jullie ook), zonder jullie zouden dit soort dingen nooit gebeuren. THANKS!!

♥♥♥

REACTIES:

 1. Anna

  Wat een gaaf nieuws zeg, wauw! Ontzettend gefeliciteerd :)! Ik moet toegeven dat ik stiekem best een beetje jaloers ben, hihi. Ik ben super benieuwd naar het eerste artikel dat je geschreven hebt voor de HEMA blog!

  Reageren
 2. Aïsha

  Wauw!! Wat super leuk en dik verdiend! Gefeliciteerd. En ik denk zeer welkom nieuws na het de rotberichten van de afgelopen tijd. You go girl!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ik wist het al een tijdje, maar het was zeker een goede afleiding toen ik afgelopen week eindelijk aan de slag mocht. ^_^

   Reageren
 3. Saske

  Ah te gek Olga!! Gefeliciteerd! Ik kijk soms op de Hema blog, leuk dat ik straks jouw artikelen daar dan opeens voorbij ga zien komen! Ik denk dat heel veel producten ook goed aan zullen sluiten ben Team Confetti. Zoals de blijmakers! Geniet van dit goede nieuws! X

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Wat lief dat je dat zegt. Ja ik werk heel hard, maar omdat ik het zo leuk vind en zo graag wil, heb ik het niet altijd door. Gisteravond hebben Tom en ik de hele avond op de bank tv gekeken omdat hij zich niet zo lekker voelde en dat voelde zó gek. Normaal werk ik ook ’s avonds nog een paar uurtjes. Maar eigenlijk is dat helemaal niet zo normaal, haha. Af en toe niks doen moet ook. ;)

   Reageren
 4. Meinke

  Gefeliciteerd Olga, zo leuk… Nu een Team Confettiblog bij de Hema en straks Team Confetti-items in de winkel (en ooit een heel Team Confetti-imperium, of draaf ik nu een beetje door

  Reageren
 5. Emma

  Gefeliciteerd!! Wat gaaf dat iets dat je zo graag wilt nu werkelijkheid is geworden!
  Het is je (jullie) enorm gegund :D

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ja, met vierkante is het een beetje saai, maar HEMA heeft van die leuke vormpjes, dan werkt het! Ik krijg zoveel inspiratie van die winkel…

   Reageren
 6. Noortje

  Super tof Olga!
  Fijn dat er zo’n droom voor je uitgekomen is!
  Volgens mij is het nu zo’n vier weken geleden dat ik team confetti ontdekte en toen reageerde met het voornemen om elke week een middag te gaan schetsen. Dat heb ik helaas niet helemaal gedaan, maar wat ik wel gedaan heb is veel belangrijker, namelijk een prioriteiten lijstje gemaakt. Met op nummer 1 een blog beginnen (hij is er nog niet hoor maar nu eeiiindelijk een fijne start layout gevonden (en niet omdat ik zo graag een blogmeisje wil zijn maar zodat ik een universele plek heb om mijn werk en vooral de totstandkoming daarvan te archiveren) (en daarnaast gewoon een beetje kan vertellen over van alles en nog wat)) 2. Mijn kamer opnieuw inrichten om een tweedeling tussen werk en leven te creëren. Dit heb ik afgelopen week gedaan en het resultaat is nu al enorm fijn! In de tussentijd ben ik ook aan 2 fijne betaalde klussen bezig geweest en ik voel me eigenlijk weer veel blijer als illustrator en heb weer zin in de toekomst! Dit vertel ik allemaal omdat team confetti, jouw blog, en jij dus, daar veel aan bijgedragen heeft door weer even te laten zien hoe leuk het kan zijn en dat je het gewoon moet doen!
  Dus dank daarvoor, ik blijf je volgen!
  Lieve groetjes,
  Noortje

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Wat fijn Noortje! Ik ben HEEL erg benieuwd naar je blog (creatieve blogjes zijn zo fijn) en te gek dat je lekker met je huis aan het rommelen bent geweest. Ik zit alweer te lang in de bende (we zijn blijven steken in het klussen, zoveel blog-dingen te doen) en ik wil ZO GRAAG weer beginnen. Maarja, prioriteiten stellen he?
   Ik hoop dat ik en mijn teammembers je blijven inspireren, joe!

   Reageren
 7. Sarah

  Dit is zulks leuk nieuws om te lezen, ik ben heel erg blij voor je Olga :)! Heerlijk dat je gewoon in Groningen kan blijven, al zou ik zelf stiekem wensen dat het HEMA hoofdkantoor gewoon hierheen verhuisd ;)

  Reageren
 8. Tamara

  Wat leuk! gefeliciteerd joh! Ik moet even een en ander inhalen qua leesvoer op je blog ;) zoveel leuks altijd en dan baal ik ervan dat ik niet op elk berichtje kan reageren

  Reageren
 9. Ilse

  Haha, wow! Jullie zullen wel lekker veel werk gehad hebben met het opplakken van al die sterretjes en hartjes! Wat een blijheid! ^.^ En hé, gefeliciteerd!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Viel echt supermee. Met een uurtje hing eigenlijk alles wel. We hebben langer voor de camera gekke bekken getrokken, haha. En thanks!

   Reageren
 10. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet………

  Reageren
 11. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 13. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 14. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……

  Reageren
 15. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *