Free printable maandplanner juli 2016!

Woooohooooo! Het is officieel zomerrrrrr! Juli is de eerste maand die volledig in het zomer seizoen zit en daarom is de maandplanner superzomers met vrolijke zonnebrillen en een touch of nineties revival (altijd een goed idee wat mij betreft).

juli 2maandplanner

De maandplanner voor juli staat vol zonnebrillen met madeliefjes én los ronddwarrelende madeliefjes. Als je hier geen zomer vibes van krijgt, dan weet ik het ook niet meer!

maandplanner juli 2016

Qua feestdagen is het een lekker rustig maandje, tijd om dus zomerse plannen te maken en veel tripjes naar het park te maken. In juli ga ik een weekendje naar Flevoland, is mijn mama jarig én gaan Tom en ik een weekje naar Brighton en Cambridge. Een maand vol plezier!

★  KLIK HIER OM DE MAANDPLANNER VOOR JULI 2016 TE DOWNLOADEN  ★

Wat zijn jullie plannen voor juli?

REACTIES:

 1. Frauke

  Superleuke printable! Heel vrolijk en zomers, leuk zo met die bloemetjes en brillen! En wat fijn dat je toffe tripjes op de planning staan hebt, veel plezier alvast! X

  Reageren
 2. Nicky

  Heerlijk! Zo’n vrolijke planner (-:
  Geniet van jullie tripjes! Het wordt volgende week dansen in de zon of in een modderpoel op Rock Werchter voor ons, allebei leuk, maar in de zon is wel wat relaxter ;-)

  Reageren
   1. Nicky

    Die regenlaarzen (mét stippen!) staan al klaar. Stiekem vind ik het ook heel leuk om ze aan te trekken als het droog is, haha.

    Reageren
 3. Mariska

  Ah wat leuk! Ik heb deze blog pas net ontdekt (echt waar..) en zag dat jullie ook zo’n leuke maand planner hebben, die ga ik zeker bestellen!

  Reageren
 4. Marjon

  Als Stadjer in Cambridge kan ik het niet laten om wat tips te geven:) Om het echte Cambridge-gevoel te krijgen is een bezoekje aan de beroemde colleges natuurlijk niet te missen. Tijdens de zomer zijn sommige helaas dicht, dit kun je meestal zien op hun website. Bij sommige colleges kun je gewoon het terrein opwandelen, bij andere moet je entree betalen.
  Mijn favoriete colleges waar je voor moet betalen:
  St John’s: met stip op nummer 1. Een van de grootste colleges van de stad. Met een enorm mooie tuin, kapel en de beroemde Bridge of Sighs. Hier zijn ook veel scènes van de Theory of Everything opgenomen.
  King’s Colleges: hét bekendste gebouw in Cambridge.

  Mijn favoriete colleges die gratis te bezoeken zijn:
  Magdalene College (met eekhoorns in de tuin!)
  Sidney Sussex
  Emmanuel College
  Gonville & Caius
  Christ’s College
  Corpus Christi

  Veel plezier!!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Suuuuuperbedankt! We zijn druk bezig met het plannen van een paar dagen naar Cambridge, dus deze tips komen echt van pas!

   Reageren
 5. gerrod

  Let’s face it, weed can be a little intimidating. There’s all kinds of lingo involved buy weed packs, and there are so many strains to choose from that unless you have an experienced
  friend with you, buying weed can be really overwhelming.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *