BRIGHTON vlog #2

Het is alweer tijd voor de tweede Brighton Soap! Het was onze eerste echte dag in Brighton. We nemen jullie mee de stad in op zoek naar een lekkere lunch en een paar spulletjes voor Tetkees…

♥♥♥

Klik hier om naar ons YouTube kanaal te gaan, je te abonneren en als je onze vlogs leuk vindt, vergeet ze dan niet te liken. Alvast bedankt!

REACTIES:

 1. Hanneke

  Leuk hoor Olga en Tom. Jullie zijn ook zo blijig samen….
  Is het uiteindelijk gelukt om Tetkees aan de paal te laten krabben? De interesse voor de doos was groter dan voor de paal leek het wel…;-).

  Reageren
 2. Bianca

  Wat ontzettend leuk dat jullie dit avontuur aangaan, samen met Tetkees. Brighton ziet er wel mooi en hip uit, jullie zullen daar vast een hele leuke tijd hebben. Door de filmpjes voelt het alsof ik mee op reis ben, heerlijk! Ik heb maar 1 commentaar op je vlog: te kort! Ik kan er geen genoeg van krijgen.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Haha, ja vijf minuutjes is niet lang. Maar ik wil ze niet te langdradig maken, ze moeten leuk blijven en niet saai en daarom knip ik er flink in. Maar ik zal ze proberen een paar keer per week te plaatsen, dat verzacht de pijn wat. ;)

   Reageren
 3. Nina

  Ik volg je blog nu al een tijdje en ik heb nog nooit gereageerd dus dat wordt nu toch echt wel eens even tijd. Verder volg ik niet echt blogs/vlogs omdat ze me nooit lang kunnen boeien maar de jouwe blijft leuk! Ik vind je blogs altijd super fijn om te lezen, en ook deze vlogs zijn heerlijk. Ik zit met een grote glimlach te kijken. Lekker muziekje ook :) Ook je happiness projects van afgelopen tijd waren leuk en je hebt me al meerdere malen geïnspireerd. Bedankt! En heel veel plezier in Brighton! Ik kijk alweer uit naar de volgende aflevering ;)

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *