Bioscoopfilms die ik wil zien tijdens de kerstvakantie.

Vakantie? Who? Me? YES! Tussen kerst en Oud & Nieuw heeft Team Confetti vakantie en ik dus ook. En die ga ik denk ik hoofdzakelijk besteden in pyjama. Lekker niksen, waarschijnlijk ons huis een beetje uitmesten EN naar de bioscoop gaan (in pyjama naar de bios is not done, maar ik kan wel stiekem mijn pantoffels meenemen…). Want er draaien een heleboel films die ik nog graag wil zien, kijken jullie ook mee?

THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY – PART 2
Ik heb zo ongeveer alle tiener fantasy/science fiction overgeslagen, maar the hunger games heeft me in mijn greep. Ik kan er niks aan doen. Ik heb de voorafgaande drie films al gezien en alle boeken geluisterd (je kent mij) dus er zullen geen verrassingen meer bijzitten, maar ik ga ernaartoe hoor. Katniss, ik kom eraan!

☆☆☆

CAROL
Door naar een film die hele goede reviews heeft: Carol. Een getrouwde Cate Blanchett in de jaren vijftig die verliefd wordt op een jong meisje. De sets zijn prachtig en het verhaal waarschijnlijk romantisch maar hartverscheurend.

☆☆☆

THE LOBSTER
Toen ik door de bioscoopagenda aan het neuzen was, kwam ik dit juweeltje tegen. Het verhaal slaat helemaal nergens op, maar my goodness wat ziet het er fantastisch uit. In ‘de toekomst’ worden vrijgezellen naar een hotel gebracht waar ze binnen 45 dagen een partner moeten vinden. Als dat niet lukt, worden ze veranderd in een dier. Dit is vast niet iedereen zijn kopje thee, maar ik kan niet wachten. :O

☆☆☆

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS
Ja, ik ben er zo eentje. Dankzij mijn broertje heb ik als kind de originele films tientallen keren gezien en als er dan een nieuwe uitkomt, dan ben ik het kind in mij verschuldigd om al dit sci-fi geweld in een enorme bioscoopzaal te bekijken. Plus: het is de ultieme kerstvakantie film.

☆☆☆

FILMS NA DE KERSTVAKANTIE
Ik denk dat ik tijdens de kerstvakantie (hij duurt tenslotte maar een weekje) genoeg te zien heb. Maar in het nieuwe jaar staat er alweer een nieuwe rij klaar. Kijk maar:

THE HATEFUL EIGHT
Tom en ik hebben er maar EEN HEEL JAAR op gewacht, maar straks op 7 januari is het dan eindelijk zo ver: de nieuwste Tarantino gaat in premiere. En Samuel L. zit erin. Need I say more?

☆☆☆

THE DANISH GIRL
O wauw, wauw, wauw. Ik ga niks zeggen, dan moeten jullie de trailer wel kijken. Ik moet nu al huilen.

☆☆☆

JOY
Jennifer Lawrence als kick ass girl boss. O ik hoop dat ’t goed afloopt!

☆☆☆

Hebben jullie straks ook vakantie? Wat zijn de plannen?

☆☆☆

REACTIES:

 1. Frauke

  Leuk overzichtje! Ik heb blok in de kerstvakantie dus helaas zal er niet veel film kijken inzitten, maar misschien koop ik later de dvd’s wel :) Klinken als toffe films! X

  Reageren
 2. Marlous

  Jaaa er zitten zoveel goede films aan te komen! The Lobster wil ik ook nog te zien. Die schijnt heel bizar te zijn. De ene zegt bizar goed en de ander bizar raar, haha. Ben benieuwd!

  Reageren
 3. Lotte

  Ik heb helaas geen vakantie, maar dat houdt me niet tegen om toch véél films te bekijken, haha. The Hunger Games zegt me helemaal niets, maar ook ik brand vol verlangen om de nieuwe Tarantino te zien! Die ga ik altijd, echt altijd, in de bioscoop bekijken. Carol spreekt me ook wel aan.

  Reageren
 4. gerhilde maakt

  Ik ging onlangs The Sufragettes en Black kijken. Ook de moeite, maar je lijstje is al lang genoeg, vermoed ik. Nu heb je mij wel nieuwsgierig gemaakt naar Carol en The Danish Girl. Binnenkort ga ik ook nog wat cinemadates plannen, denk ik.

  Reageren
 5. Linda

  The Lobster is echt een aanrader als je houd van vreemde verhalen haha. Ik heb er zelf veel om gelachen :P In de vakantie kijk ik ook altijd veel films!

  Reageren
 6. Kathleen

  Oooh! The Lobster lijkt mij een film naar mijn hart! De trailer voelt een beetje aan als een Wes Anderson film, maar dan toch net ietsje anders. En hier ten huize Verbeelding tellen we ook keihard af naar de nieuwe Tarantino film. Tim Roth speelt erin mee en oh boy, zie ik die man graag aan het werk.

  Reageren
 7. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……

  Reageren
 8. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……….

  Reageren
 9. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 13. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 14. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 15. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *