REACTIES:

 1. Laura

  Haha leuke doodle weer! Ik had het verhaal ook mee gekregen inderdaad, dat het spel verslavend zou zijn. Ik speel sowieso nauwelijks spelletjes op mijn telefoon. Maar toch bedankt voor de tip :)

  Reageren
 2. Dina

  Zo leuk, moest er wel even om lachen! Ik ken flappy bird of splashy fish helemaal niet, maar heb er een collega wel eens over gehoord.

  Ja ik weet het. Ik leef onder een steen.

  Reageren
 3. Stella

  Hahahahaha, hilarisch! Ik kende Flappy Bird wel. Ik speelde het 1 keer op mijn vriend zijn iPhone, maar was al zo pissed dat ik niet meer dan 2 scoorde dat ik hem zijn telefoon snel terug gaf. Geen Splashy Fish voor mij dus, hihi. Liefs, Stella.

  Reageren
 4. Wendy

  Ik heb Flappy Bird al een tijdje op mijn telefoon staan nu en ik ben er niet verslaafd aan geraakt. Ik vind het gewoon een enorm stom spel. Ik kom niet voorbij buis nummer 10… Niks voor mij dus. ;)

  Reageren
 5. PSbyDila.com

  Mijn buurmeisje van 10 is verslaafd aan het spel Flappy bird en liet mij ook spelen. Ik heb zelden zo’n frustrerend spelletje gezien, na een paar pogingen had ik zin om die telefoon uit mijn handen te gooien, haha. Nee, niets voor mij.

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……..

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…..

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 9. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 12. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 13. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *