Voorjaarscollectie Sostrene Grene 2017.

Het einde van de winter is nabij! Godzijdank, want ik ben écht heel erg klaar met de kou. Bring on the light, verse groene blaadjes en alles in pasteltinten! De nieuwe HOME collectie van Sostrene Grene zit helemaal vol met deze dingen en ik heb licht kwijlend de nieuwe folder doorgebladerd. En ik heb de mooiste items er voor jullie uitgefilterd…

sostrene grene 4

Ik begin meteen met het pronkstukje van de collectie: de lichte plankjes die lijken op een kast, maar dat is heus niet zo! Waarschijnlijk het beste te gebruiken als decoratie want hij ziet er wat kwetsbaar uit (drie stapels met daily planners op elke plank gaat hij waarschijnlijk niet houden). Wel héél mooi.

sostrene grene 1 sostrene grene 3sostrene grene 15 sostrene grene 9sostrene grene 2

De andere wat grotere meubeltjes zijn pastelkleurige poefjes, chique stoelen in mooie kleuren en een lichtvoetige trolly. Ik heb een enorme liefde voor trolly’s maar ik heb er nul in mijn bezit. Ik kan er namelijk nooit een goede functie voor verzinnen in ons huis. Dat is dan weer het nadeel van minimaliseren, je hebt te weinig spullen over om zo’n leuke trolly mee vol te laden…

sostrene grene 6 sostrene grene 8

Ha! Eindelijk iets waar ik wel héél geïnteresseerd in ben. Voor onze woonkamer zoek ik nog een leuk kleed en deze vind ik echt súpertof. Ben ik nou gek of lijken de gekleurde strepen op dit kleed een beetje uit confetti te bestaan?

sostrene grene 5 sostrene grene 7 sostrene grene 10 sostrene grene 11 sostrene grene 12 sostrene grene 13 sostrene grene 17 sostrene grene 14

Naast de wat grotere meubeltjes, is er ook genoeg klein leuks. Daar is Sostrene Grene natuurlijk ook het beste in: keramiek en tof keukengerei. Het is dat ik al een hele fijne theepot heb, want ik vind bovenstaande echt om op te vreten. De kleur, het hendeltje, hij is zó leuk! Van de boobies-broodjes een paar foto’s hierboven heb ik trouwens het recept zien staan en je vindt er ook de héle folder.

♥♥♥

De collectie is verkrijgbaar vanaf twee maart, de stoelen en poefjes vanaf 16 maart en de lampen komen nog wat later (daar is nog geen datum over bekend).

REACTIES:

 1. Renate

  Ik ben al een tijdje benieuwd naar de Sostrene Grene winkel, omdat ik er steeds meer over hoor! Ik geloof dat er (sinds kort) een in Den Bosch zit en ik wil er toch weer is gaan winkelen, dus meteen een goed moment om de Sostrene Grene winkel te gaan bewonderen haha! Al is het niet 100% mijn stijl vind ik wel heel veel mooi op de foto’s en vooral de kleuren! Ik ben ook helemaal klaar met de winter, laat de pastel tinten maar komen!

  Reageren
 2. Stephanie

  Je zou een trolley kunnen gebruiken als bar-cart! Dat is hoe ik de mijne gebruik in ieder geval.
  Maar goed, flessen drank verzamelen is niet erg minimalistisch.
  Die foto’s zijn mooi! maar zo’n contrast met de winkel, in Amsterdam waar ik wel eens naar binnen ben gegaan is het zo donker. Totaal anders dan de foto’s
  En die poefjes zijn leuk!

  Reageren
 3. Pingback: Groene Kast – Huidige decoratie-ideeën

 4. Pingback: Mooie Eetkamerstoelen | deruki.me

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *