Photo diary juli #4 + kattenbonus (extra lang)

Vorig weekend ging ik met vrienden naar een festival in Leeuwarden (zie hier onze avonturen) en maakte daar fotootjes van ALLES. En dus heb de rest van de week amper iets op de foto gezet, omdat ik denk ik een beetje fotomoe was. Het zijn dus vooral veel (ongezonde) eetfoto’s en heel veel kattenfoto’s. Wat jullie het leukst vinden om te zien bedenk ik me nu, haha. Enjoy!

gebakken ei

Op de camping kregen we elke ochtend een gebakken eitje en bij thuiskomst bakte ik de volgende ochtend uit gewoonte eentje voor mezelf in plaats van een bakje cruesli. Nog even afkicken denk ik…

lichtbolletjes

Schoonzus Delana had weer eens een geweldige gadget op de kop getikt (ze heeft er een neusje voor). Buitenlampjes met hoedjes op! Ik ben jaloers hoor. ;)

eetcafe

Het was deze week zulk mooi weer dat ik echt een vakantiegevoel had. Ik wilde zo graag een hapje gaan eten op een eetcafe terras in de buurt, maar dat mag niet altijd door ons krentendieet. Daarom maar naar de supermarkt gehobbeld om zelf een eetcafe-waardig-gerecht in elkaar te flansen. Best goed gelukt, de aardappelkroketjes deden het hem.

emmy & franklin

De Team Confetti agenda is biiiiijjjjjna af! Er moesten nog wat puntjes op de i worden gezet en nog een paar patroontjes gemaakt worden. Ik maakte een patroontje van de poezen van Aline en deelde het op instagram. Haar reactie was: DIT IS ECHT HET BESTE OOIT HAHAHA <3 <3 <3.
Dus ik denk dat het wel in de smaak viel ;)

javaans eetcafe mint ijsje

Op vrijdagavond gingen Meike en ik een hapje eten bij het Javaans Eetcafe (met een dagpas van 50% korting, dus het paste binnen het krentendieet). Superlekker! En een ijsje met een bolletje munt bij Toscana.

nikes shirt zara

Zaterdag was het eindelijk zover, ik kocht mijn langverwachte roze gympjes! Ze zitten ontzettend lekker en zijn knetterroze, precies zoals ik wilde. Uit de kortingsbak van Zara trok ik vervolgens een errrg leuk shirtje voor maar €6 die mooi paste bij mijn nieuwe schoenen. Score!

KATTENBONUS!

tasbed mo in de kast melk geknoeid voetenwarmer gestoken bij rugmassage

Mo was heel blij dat we weer thuis waren na ons festivalweekend en wilde daarom niet meer naar buiten en brak toen het hele huis af omdat hij zich verveelde. Ik knoeide kattenmelk op de grond, maar dat was niet erg want ik heb twee zwabbertjes met kattentongen. Tetkees werd gestoken door een wesp omdat hij hem wilde vangen en geeft ons iedere ochtend een rugmassage (vol overgave zoals je kunt zien).

***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram.

REACTIES:

  1. Linda

    Wat een leuke foto’s. Ik moest wel even lachen dat je thuis ook een gebakken eitje maakte….dat was gewoon nog even nagenieten :-). Krijg gewoon trek van al dat lekkere eten…en de poezen zijn weer super leuk.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *