Opruimactie

header

Door mijn hele huis slingeren armbanden, haarspeldjes, potjes nagellak en hier en daar een oorbel. Voor al die spullen heb ik een ladenkastje, maar ook die is een chaos. Tijd voor een opruimactie!!!

opruimactieZelfs onze kat, Flappie, kan het niet langer aanzien, what a mess! Van de middelste lade heb ik om te beginnen het grootste gedeelte van de spullen weggegooid.

 

opruimactie2Bij de Zeeman verkopen ze handige bakjes, 4 voor 0,99 cent! Ik heb al mijn nagellak bij elkaar gezocht (best veel eigenlijk), uitgezocht op kleur en in de bakjes gedaan. Nagelvijlen, nagelknippers, etc, in een etuitje gestopt.

 

opruimactie3Voordat ik de tweede lade op orde kon brengen, moest ik eerst mijn oorbellen eens uitzoeken. Ik draag ze eigenlijk amper, maar dat komt doordat ze in een afgesloten bakje zitten, ik zie ze dus nooit. Van karton en washi tape heb ik een display in elkaar geknutseld. Verder heb ik de bakjes gevuld met armbanden, ringen, kettingen, etc. Alles is nu weer heerlijk netjes en ik heb zelfs nog een lege la over, woohoo!

REACTIES:

  1. joos

    Nou ik weet niet wat ik lees: “heerlijk netjes”?? Van wie heb je dat? I’m certainly NOT reponsible! Leuk en fijn dat Flappie zo goed aangeeft wat ze ‘liked’

    Reageren
  2. edugeeksclub review

    Go for edugeeksclub review now as we hope from here you will be able to learn now about Resource tiles as that is the caption that you can see and let others know for now. This was what there are many in need will like to go for as that will be good enough.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *