Nails of the week: a touch of neon.

header

Let’s bright things up, since the weather is grey and somber…
Het zonnetje schijnt niet meer zo overdadig als vorige week, helaas, ik was er al een beetje aan gewend geraakt. Hopelijk komt er straks weer een zonnestraaltje door de grijze lucht, net zoals op mijn nagels (poetisch, niet?).

nails_inc_glossybox

Bright coral shade by Nails inc. London. Color unknown.
Dit vrolijke koraalkleurige lakje van Nails Inc. heeft geen naam voor zover ik weet. Ik kreeg hem van Helen die hem zelf denk ik ooit in een Glossybox ontving. Maar een ontzettende aanrader vind ik hem niet. Ik heb veel kleurtjes als deze die beter lakken en beter dekken, dus dat hij ontraceerbaar is, is niet zo’n ramp. Ik vind Essie’s Cute as a button beter!

by_the_face

Dark metallic shade by By The Face.
Ik plakte mijn koraalnagels af met plakband en lakte dit donkergrijze lakje van By The Face eroverheen. Ik kreeg dit lakje van mijn moeder die het volgens mij op vakantie in Spanje voor me kocht. Dekt in een keer en heeft kleine glinstertjes. Wel lakt hij een beetje streperig, maar dat zie je wel vaker bij metallic lakjes.

by_the_face2

Zelf vind ik de combinatie iets te hard overkomen door het donkergrijs.
Of is een beetje stoer juist wel leuk?

***

REACTIES:

 1. Eva

  Ik vind ‘m echt heeel cool! Jammer dat ik zo’n kluns ben met nagellak én van die kleine nageltjes heb. Zelfs als ik ze gewoon normaal laat groeien lijk ik wel babyhanden te hebben.

  Reageren
 2. Kelsey

  Ik vind het toch wel een geslaagde combinatie, vooral ook omdat je nog één nagel gewoon koraalkleurig hebt gelaten, breekt het wat en maakt het minder ‘zwaar’.

  Reageren
 3. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 4. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 5. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 6. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 7. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *