Kittenupdate #2

header

Ken je deze nog? Deze donderstenen hebben weer wat avonturen beleefd.
Klaar voor meer kitten-cuteness?

mo_en_tetkees_259_

Vriend-lief’s grootste doorbraak deze week was Mo leren apporteren! Hij gooit een knuffel-paddestoel de trap op en Mo rent er achteraan. In ieder geval drie van de vijf keer neemt hij de paddestoel weer mee naar beneden.

mo_en_tetkees_135_

mo_en_tetkees_225_

Tetkees was niet helemaal fit deze week en sliep wat meer dan Mo. Om te voorkomen dat hij Tetkees lastig zou vallen pakten we de I-pad erbij met een leuk kittenspel.

mo_en_tetkees_185_

Lekker samen spelen.

Verder hebben beide kittens een klein dutje op mijn schoot gedaan. (YES!!!) Ze kunnen nu op de eetkamerstoelen klimmen en zijn weer wat minder bang voor de stofzuiger. (Mo zit er zelfs gewoon naast terwijl hij aan staat.)

Heb je ook kittens (gehad)? Wat voor streken haalden ze (deze week) uit?

REACTIES:

 1. Kathleen

  Deze week ontdekten onze kittens de vensterbank inclusief de planten die er op stonden. We zijn drie keer thuis gekomen met een omver gevallen bloempot en aarde over heel de vloer van de woonkamer.

  Maar uhm… dat apporteren, dat zie ik onze kittens toch nog niet meteen doen. Die zijn altijd te druk bezig met elkaar. Op de schoot zitten of bij ons in de zetel komen zitten als we televisie kijken, dat doen ze dan weer wel al! :)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hoi Kathleen, bedankt voor je reactie!

   Voordat de kittens kwamen hebben we alle vensterbanken ‘kittenproof’ gemaakt. Mijn vriend heeft de lampjes zelfs vastgeplakt met tape. Het ziet er niet uit maar het werkt wel. Behalve de bank maakt het ook niet veel uit wat ze stuk maken. Alles wat we hebben zit al een krasje op, dus daar hoef ik me gelukkig niet boos om te maken.

   Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *