Kittenupdate #12

header

Ik heb het gevoel dat ze al bijna geen kittens meer zijn (totdat ik een andere kat over straat zie lopen en denk: ‘Wow, wat is dat voor tijger!?’). Vooral Mo begint al aardig groot te worden. Ik vraag me af wanneer de kittenupdates ophouden en de poezenupdates beginnen. (En zit daar überhaupt iemand op te wachten?)

mo_en_tetkees_1025

Net als veel katten vindt Tetkees het heel prettig om op een ‘eilandje’ te zitten. Of dat nu een kussentje op een stoel is, of een stel belasting-enveloppen, hem maakt het niks uit.

mo_en_tetkees_1063

De poesjes zitten nog steeds graag in tassen, welke tas dan ook! Laatst ging Tetkees bijna per ongeluk met iemand mee naar huis, omdat hij zich in diegene zijn rugtas had verstopt.

mo_en_tetkees_1010

Geef onze poezen geen echt poezenspeelgoed, ze zullen het vernietigen! Pluis door de hele gang en een plat knuffelmuisje in de woonkamer. O, ik vrees voor de echte muizen… Hopenlijk liggen die straks niet ook verspreid door het hele huis…

mo_en_tetkees_1020

Probeer maar eens foto’s te maken van je nieuwe aankoopjes.
‘Geef die maar aan mij’ zei Mo.

mo_en_tetkees_1070

Charme offensief! Wie kan hier nou ooit boos op worden?

Geniet nog even van deze zondag en tot volgende week!

REACTIES:

 1. Yvonne

  Wat een poepies zeg. Vooral die ene die in de tas zat, ik moest hier zo om lachen! Maar ik snap wat je bedoelt, ze worden veel te snel groot, bleven ze maar altijd zo klein he;)

  Reageren
 2. Lotte

  Ik lees elke week echt met veel plezier de kitten update! ze zijn zo schattig!

  p.s. Ik heb je op mijn blog genomineerd voor de Liebster Award.
  Check voor meer info make-upjunkie.nl <3

  xoxo

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *