I love mondays #14: YouTube couples!

Ik ben een sucker voor beeldschermen. Of het nou mijn computerscherm is, een televisiescherm of een bioscoopscherm, ik zit eraan vastgeplakt. En waar ik ook uren naar kan kijken, zijn YouTube video’s. Vandaag laat ik mijn drie favoriete YouTubers zien en dat zijn toevallig (of niet?) alledrie YouTube stellen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 ESSIEBUTTONVLOGS 

Meisjes die voor hun camera zitten te kletsen over van alles en nog wat, wie kent ze niet? Ik word er heel rustig van. Alleen jammer dat veel van die meisjes heel lang doorratelen over make-up. Niks mis mee hoor, alleen is het niet één van mijn grootste interesse’s en het kan een beetje eentonig worden. Estée is zo’n make-up-meisje. En ik moet eerlijk bekennen dat het me niet uitmaakt waar ze over babbelt, ik vind haar hilarisch en gezellig en ik kijk haar video’s graag.

Maar wat ik nog veeeeeeel leuker vind, zijn de video’s die ze maakt met haar vriend Aslan en haar hond Reggie. Ze wonen in Londen, bezoeken vaak een foodmarket of een museum en zijn niet vies van een stedentrip op zijn tijd. Nou, en dan ga ik lekker met ze mee!

Hierboven een goeie kennismakingsvideo (van een tijdje geleden) in de vorm van een Q&A (questions and answers). En hieronder een stedentrip naar Rome en de inhoud van de tas van de oma van Estee. Nee, het slaat nergens op maar oh man, wat word ik er blij van!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

FRANNERD

En via Estée leerde ik Fran kennen. Fran is illustrator en maakte alle artwork voor de website van Estée. Ze woont in Berlijn en heeft samen met haar vriend en twee katjes een YouTube kanaal. Daar komen veel illustratie-gerelateerde onderwerpen voorbij (more up my alley) maar ook vlogs door Berlijn. Let op! Ze spreken Spaans en dus moet je wel even de Engelse ondertiteling aanzetten. Behalve als je perfect Spaans verstaat, dan hoeft dat natuurlijk niet (ik versta er geen snars van).

Hieronder gaan Fran en Ed naar London waar ze Estée en Aslan voor het eerst ontmoeten.

Ze hebben in december vorig jaar elke dag gefilmd tot aan kerst. En die reeks is ZO verslavend. Bovenstaande is mijn favoriete aflevering. Vooral de afsluiting met sokpoppen is GE-NI-AAL. Echt even kijken.

En hieronder zie je hoe Fran een illustratie maakt. Ik vind haar stijl prachtig en heel erg fijn om te zien hoe ze te werk gaat. Heel fijn om te kijken vlak voordat je gaat slapen. Ik word er helemaal zen van. :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

VET GEZELLIG

En tot slot mijn favoriete Nederlandse YouTube duo: Vet Gezellig. En gezellig is het zeker! Alwin en Saske maken grappige en lieve video’s. En hoewel het allemaal heel spontaan is, zitten de video’s heel goed in elkaar. Met een geweldig intro, goede afwisseling in shots en goede verhaallijnen. Let er maar eens op, hoeveel verschillende perspectieven er zijn en hoe ze meerdere verhalen afwisselen (vooral goed te merken bij de sleurkalender-video’s).

Saske en Alwin zijn een geweldig stel met bergen zelfspot en een creatief brein. :)

♥ ♥ ♥

Hebben jullie nog goede YouTube (couples) tips?

REACTIES:

 1. Maris Maria Renne

  Ik ben ernstig verslaafd aan tutorials kijken op YouTube, maakt niet uit waarover! Maar vlogs en kletsende bloggers of stelletjes vind ik echt vreselijk.
  Vooral unboxing video’s maken iets los bij me, een soort plaatsvervangende schaamte of zo….
  Ik zal deze door jou getipte mensen vandaag/morgen een kans geven, misschien herzie ik mijn mening ;-)

  Reageren
 2. Alisa

  Ah Essiebutton! die vindt ik ook echt bij Team Confetti passen! Ik ben een echte youtube verslaafde, maar die andere twee kende ik nog niet :) Mijn favoriete op dit moment zijn Jim Chapman (samen met Tanya Burr) en Mr. Ben Brown. En Misschien vindt jij de Sacconejolys ook wel leuk! ;)

  Reageren
 3. Aïsha

  Ken al deze stelletjes niet! Als de kleine vanmiddag zn dutje doet ga ik alles ff checken. Leuk, weer wat nieuws!

  Ik kijk vaak van die nutteloze popin cookin videos. Dat ze japanse snoepjes maken met malletjes, poeder en water. Dat werkt voor mij rustgevend. En Emmy Eats vind ik ook heel leuk. Zij krijgt snoep van over de hele wereld toegestuurd en gaat dit dan voor de camera proeven. Hahaha als ik t zo uittik klinkt t allemaal zo super dom!

  Reageren
 4. Laura

  Haha die video van Estee en haar oma is echt geweldig! Haar vlogs zijn ook altijd leuk en die kijk ik dan ook regelmatig. Wel sla ik ze eens over, ik moet echt zo’n bui hebben. Verder kijk ik zelf graag de vlogs van mrs brambles. Ze vlogt helaas niet heel veel maar als er iets online komt zijn het wel vaak vlogs van zo’n 20 minuten of meer.

  Reageren
 5. Saske

  Wat ontzettend tof dat Vet Gezellig in je top 3 lijstje staat! Voel me vereerd. :D
  De unboxing van de TC Feelgood Box #3 staat trouwens sinds vandaag op mijn blog. Ik vind deze editie echt superleuk! <3

  Reageren
 6. Kathleen

  Essie Buttons kende ik al, de andere twee niet. Vet gezellig is echt schitterend en Fran heeft echt wel een hele knappe tekenstijl. Ik ga meer van hun filmpjes kijken. :)

  Reageren
 7. Mirjam

  Jaaaa, Alwin en Saske!!
  Ik vind Jim Chapman en Tanya Burr zo leuk :) en Zoella! Zij gaat met Alfie (Pointless Blog) maar ik vind haar video’s met haar broer of andere YouTubers eigenlijk veel leuker :) Joe Sugg, haar broer, is echt geniaal.

  Reageren
 8. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions….

  Reageren
 9. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet..

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 12. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 13. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 14. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 15. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *