Hotspot: Yoghurt Barn Amsterdam

Toegegeven, eigenlijk eet ik alleen yoghurt bij mijn ontbijt, maar als ik in de buurt zou wonen van een Yoghurt Barn zou het ontbijt, lunch en avondeten zijn. Ja, dat is toch wel even wat anders dan mijn gebruikelijk Lidl yoghurt en cruesli. Meike en ik mochten de Sint Special uitproberen en ik kan je zeggen: it was good!

Voordat ik begon met me volproppen met yoghurt, sloop ik eerste met mijn fototoestel door de zaak. O, ik vind dat zo leuk dan he, als het er zo mooi uitziet. Lekker speuren naar leuke plekjes. En die waren er zat, ziehier, foto overload:

yoghurtbarn_12yoghurtbarn_1yoghurtbarn_14yoghurtbarn_8 yoghurtbarn_7 yoghurtbarn_6

Bij Yoghurt Barn kun je een bestaande yoghurt kiezen of lekker mix ’n matchen. Oftewel: ‘eeeeeh, ja, een schepje hiervan enneeee, nog een beetje van die, enneeeeh, oh, die ook!’. Alles wat ook maar een beetje wat weg heeft van een buffet heeft een speciaal plekje in mijn hart.

yoghurtbarn_9 yoghurtbarn_5 yoghurtbarn_13 yoghurtbarn_10 yoghurtbarn_11

Het interieur is prachtig en ik ben meerdere flesjes met fruit-en-kruiden-water tegen gekomen. Hou ik van, als zelfs een glaasje water bijzonder is.

yoghurtbarn_3

Deze badboy, daar ging het om: de Sint special! En wat zit daar in? Yoghurt (ofcourse), appeltjes van oranje (aka mandarijntjes) pepernootjes, stukjes chocoladeletter en karamelsaus. De yoghurt is lekker dik en niet heel erg zuur of overheersend. Jum jum jum!

yoghurtbarn_4 yoghurtbarn_2

Theetje van TeaBar erbij? Don’t mind if I do! Deze naam vond ik onweerstaanbaar, dus die ging het worden. Lekker fris en niet te zwaar. Volgens Tara van Yoghurt Barn was ook Notendroom ontzettend lekker. Tip dus!

Nog een paar leuke weetjes over Yoghurt Barn:
– Er zit er eentje in Amsterdam en eentje in Utrecht.
– Alle yoghurt is biologisch en komt recht van de boer.
– Er is ook soya yoghurt.
– Ze hebben ook frozen yoghurt!

Twee dikke duimpjes omhoog van Olga en Meike, de Yoghurt Barn is goedgekeurd!

Op de website van Yoghurt Barn kun je meer info vinden en als je ook een hapje yoghurt wil gaan eten in Amsterdam, dan is dit het adres: Eerste van der Helststraat 80, Amsterdam.

REACTIES:

  1. Olga Bericht auteur

   Oe, zou het nog snel even doen voordat de Sint Special voorbij is! Alhoewel, ik gok dat ze met kerst ook wel iets heel lekkers in elkaar flansen. ;)

   Reageren
 1. Karlijn

  Is het heel erg als ik er nog nooit geweest ben? Ik weet niet wat het is maar op de een of andere manier trekt het me gewoon niet zo. Terwijl ik yoghurt echt heerlijk vind en al die toppings het volgens mij alleen maar lekkerder maken. Misschien moet ik het gewoon eens doen, het is bijna om de hoek dus waarom niet?! :)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Proberen kan geen kwaad, dan weet je zeker of het iets voor je is. De keuze in Amsterdam is zo groot, ik kan me wel voorstellen dat je er nog niet aan toe bent gekomen. ;)

   Reageren
 2. Marlous

  Jaa yoghurt barn! Ik heb een halfjaartje in de Utrecht store gewerkt en ben nog steeds groot fan. Ben alleen nog steeds niet in de vestiging in Amsterdam geweest, terwijl die qua interieur geloof ik nog veel mooier is!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Dat heb ik weleens bij je gelezen inderdaad, ontzettend leuke werkplek lijkt me dat zeg. Het interieur was inderdaad heel erg mooi en tot detail doorgevoerd, zelf in de wc, haha. Leuk vind ik dat. :)

   Reageren
 3. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary………

  Reageren
 4. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 5. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *