H&M Home: Subtle Sophistication Collection.

I just love H&M Home, very trendy and not too expensive…
H&M Home is echt een van mijn favoriete windowshopplekjes geworden. Ik heb er een keer tijdens de sale iets willen kopen, maar was helaas net iets te laat en toen was het uitverkocht. Maar de volgende serie laat ik dus echt niet aan me voorbij gaan! Marmer is weer helemaal in en samen met de kopertrend, vind ik de items echt onweerstaanbaar…

De collectie heet officieel Subtle Sophistication en heeft een marmerpatroon in werkelijk alles. Van kopjes tot dekbedovertrekken tot beddengoed, het is allemaal marmer. Check it out:

marble cushion marble bedding copper 2 copper marble tablewear marble tablecloth marble showercurtain

Ons toilet (lekker fris onderwerp) moet nog een make-over. Er zitten van die lelijke marmeren tegeltjes op de vloer die zelfs een stukje bij de muur omhoog gaan en die je dus niet echt kunt bedekken. Maar als ik een marmer-thema van dat kleine kamertje maak, is ie opeens superhip! Marmeren potjes, koperen kandelaars en van die leuke lijstjes aan de muur en ons toilet is straks de hipster hangout van Groningen…

***

Wie is er nog meer van de marmer trend?
Do you like marble?

REACTIES:

  1. Karlijn

    Wow dit had ik gemist. Wat tof! Ik vind de marmertrend erg mooi, dus ik ben blij met deze h&M collectie :) En wie wil nou niet de hipste toilet van Groningen?

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *