Hidden Treasure – Sjaal

header

Leven van een klein budget is niet altijd even leuk, maar je wordt er wel vindingrijk van! In deze Hidden Treasure ga ik aan de slag met een Lufthansa business class deken.

Vandaag bedacht ik me, op weg naar huis, dat ik wel een nieuwe sjaal zou kunnen gebruiken, maar dat ik daar geen geld voor heb. Rillend van de kou (beetje aangedikt voor dramatisch effect) en sacherijnig kwam ik thuis. Daar viel mijn oog op deze deken:

shawel
Deze deken kocht ik een tijdje geleden bij een kringloopwinkel. Ik vond de kleurencombinatie erg tof, geel, paars, grijs en wit. Toen ik de deken goed bekeek, zag ik dat er een label aan zat van Lufthansa, een business class vliegtuigdeken dus, cool!

Van een deken kun je erg gemakkelijk een circle scarf maken, dus kroop ik direct achter de naaimachine en maakte in 30 minuten mijn nieuwe sjaal!

shawel2
Hij is lekker warm en groot!

shawel3
En als het regent kan ik ‘m ook als capuchon dragen, Woopwoop!

*

REACTIES:

  1. Manon

    Eerlijk gezegd kan ik best wel veel geld uitgeven per maand, maar ik vind het heerlijk om low budget producten te kopen, want heel veel producten zijn ook van goede kwaliteit en dan kan ik alleen maar meer kopen. Leuke sjaal trouwens hihi.

    Reageren
  2. Karlijn

    Super idee! Ik vind de kleuren van de sjaal ook erg mooi. Lekker rustig en dan met zo’n felle streep! Iets op de kop tikken wat goedkoop is en waar je veel plezier van hebt kan mij echt zo’n fijn gevoel geven.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *