Hidden Treasure #13

header

Deze week een Hidden Treasure die al een tijdje in mijn huis hangt. Eigenlijk is het een IKEA hack, bedacht door mijn vriend.

keuken
Jaren terug kocht ik bij de IKEA dit CD-rekje, ik weet niet of het nu nog te koop is, maar zie ze vaak nog liggen bij kringloopwinkels. De bedoeling ervan is dat je het verticaal aan de muur bevestigd, dan kun je er CD’s in schuiven. Best leuk, maar ik heb heel erg veel CD’s en inmiddels ook LP’s. Dus toen ik ging samenwonen met mijn vriend gebruikten we ‘m niet.

Totdat mijn vriend een geniale ingeving kreeg! We hadden te weinig ruimte in de keukenlade’s, dus draaide hij het CD-rekje een kwart slag en daar ontstond ineens dit hele handige keuken rekje:

keuken2
Het is vooral handig voor de grotere lepels en de aardappelstamper, die veel ruimte innemen in de keukenla. En het staat ook gezellig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik ben er nog steeds erg blij mee en vind het extra leuk dat het rekje hier eigenlijk helemaal niet hiervoor bedoeld is!

***Kennen jullie nog leuke IKEA hacks?***

REACTIES:

  1. LL

    This is the most obvious reason why you might want to buy cigarettes online. The price you’re going to pay to buy the same amount of cigarettes online will almost always be cheaper than if you went and bought them in person at a physical store

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *